4 zile de poveste in Italia

bucuria unei experiente unice

A trecut aproape un an de la minunata experienta organizata de CAME si KADRA in Italia, pentru partenerii din Romania. Castigatorii concursului CAME – 4 zile de poveste in Italia (selectati dintre cei peste 100 de parteneri nationali) au putut vedea si testa cele mai noi tehnologii si automatizari la sediul CAME din Treviso. Au vizitat doua dintre cele mai frumoase orase din peninsula traind experiente unice. Ne pregatim deja pentru urmatoarea excursie si suntem optimisti ca toti participantii vor avea parte de o experienta memorabila. Mai jos, va impartasim din experienta traita anul trecut de cei care au descoperit CAME mai indeaproape, chiar “acasa”, in Treviso. Textul este o sinteza a tuturor opiniilor adunate de la persoanele care s-au bucurat de cele 4 zile de poveste in Italia.

“A fost magic, ne-am simtit foarte bine, am ras, am cantat, am dansat, am zambit mult. Am zambit foarte mult, cel putin cand am descoperit o gelaterie locala, parca am devenit toti, un mare zambet. Italia este foarte frumoasa si desi este foarte dezvoltata turistic, are inca mult mister. Pentru ca Edi si echipa CAME Italia ne-au fost gazda, am reusit sa vedem si partea mai putin comerciala, cea autentica, a Italiei avand acest ghidaj facut de oameni ai locului. Plimbarile cu barca, mesele impreuna, vizitele (punctez aici vizita la Fabrica Lamborghini, ce ocazie unica, nu stiu daca ajungeam vreodata aici) toate au creat atmosfera magica despre care spuneam la inceput.

Si mai e ceva. E fabulos sa vezi acest lant de companii locale care colaboreaza cu CAME. Am avut sansa de a intra in halele de productie de subansamble ale colaboratorilor. Am vazut linii de productie, sectii de testare, sectii de ambalare si depozitare. Apoi, este uimitoare tehnologia in CAME, depozitul central este computerizat, autonom, computerele “fac toata treaba”.

“4 zile de poveste in Italia” aceasta experienta KADRA – CAME este unica, este un mix placut de oameni, activitati, momente, tehnologie si grija, multa grija din partea organizatorilor.”

Vizita in Italia este mai mult decat o excursie, este un prilej de a lega prietenii, relatii de afaceri, este un periplu de experiente culinare si o ocazie de a cunoaste o mica parte dintr-o tara si o cultura minunate.

Vizita la sediul CAME a lasat amprente asupra tuturor, fiecare fiind impresionat de unul dintre aspectele prezentate. Si acum ne rasuna in minte cuvintele lui Paolo Menuzzo, fondatorul CAME: ”Daca voua va este bine si CAME este bine… Va doresc numai bine!”. A fost impresionant sa il auzim pe fondatorul CAME facand acest efort, de a rosti cateva cuvinte in romana, a fost mai presus de orice fel de mesaj de bun venit.

Cu un sistem automatizat performant si o capacitate de 13 000 mp, centrul logistic CAME a fost poate cel mai impresionant punct al vizitei noastre. Dupa ce au descoperit o mica parte din secretele producatorului italian si au vazut complexitatea sediului, participantii au mai multa incredere in CAME. Au fost multe, foarte multe de vazut si de invatat. Deja o parte dintre parteneri aplica in Romania ceea ce au invatat din acesta experienta unica.

Ne este foarte greu, daca nu imposibil, sa facem un top al celor mai frumoase momente ale excursiei in Italia de anul trecut pentru ca totul a fost minunat. Vizita la sediul CAME, vizita la fabrica si muzeul Lamborghini, Verona si Modena, lacul Garda si insula Sirmione – amintiri memorabile ale unei aventuri de poveste.

Povestea continua in 2020 cu alte 4 zile de poveste in Italia, cu experiente noi si ocazia de a construi amintiri de neuitat si a lega prietenii trainice.

Emotia si bucuria trairii fiecarui moment se vad cel mai bine in imagini.

CAME - in Romania prin KADRA Tech - Construim impreuna din 1993! Contact - 0737 975 305 / office@cameromania.com
PRETURI CAME