“4 Zile de Poveste în Italia”. Spre finish-ul concursului …

Mai este foarte puțin timp până când vom afla care sunt partenerii CAME, care ne vor însoți într-o excursie de vis, la Sediul și Centrul Logistic CAME, din Italia, din perioada 12-15 Martie 2020.

Ne așteaptă 4 zile de poveste, în cadrul cărora vom vizita unele dintre cele mai importante orașe ale Italiei: Treviso, Florența și Pisa.

Și cum ne apropiem cu pași rapizi de finalul concursului de acumulare a voucher-elor, pentru participarea la extragerea locurilor, suntem bucuroși să anunțăm că, până în acest moment, avem o companie care a trecut pragul de achiziții de 45.000 euro. Astfel, a obținut 2 locuri pentru excursia din Italia. Vorbim despre colaboratorul nostru, SC Techno Master, din București, specialist în închideri automate!

Felicitări și mulțumim pentru încredere!

Am intrat pe ultima sută de metri a concursului, iar în următoarele 3-5 săptămâni, mai pot ajunge și alți parteneri să se califice direct.

În acest moment, vă putem spune că avem 113 vouchere, care vor intra în urnă, din care, la începtulul anului viitor, se vor extrage aproximativ 12 câștigători, care își vor pregăti bagajele, pentru a ne bucura, împreună, de o excursie cu multe surprize, distracție și voie bună.

Deși linia de final a concursului se apropie cu repeziciune, încă mai aveți timp pentru a obține vouchere, pentru excursia din 12-15  Martie 2020, din Italia, astfel că vă invităm să citiți aici Regulamentul Concursului!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *