AVIR800

Turnicheți cu funcție de igienizare și termoscanare

CAME aduce in Romania solutia de acces a momentului

Daca doriti sa le oferiti angajatilor sau clientilor dumneavoastra o solutie de control acces sigura si igienica, AVIR800 este alegerea perfecta.

AVIR800 este o solutie de acces care combina functii care sa protejeze sanatatea si siguranta. Este ideal pentru a indeplini cerintele obligatorii de igiena, turnichetul avand un dispozitiv incorporat care permite persoanei care trece sa se dezinfecteze pe maini.

De asemenea, acesta este prevazut cu termometru si termocamera si masoara temperatura celui care trece prin el.

Doar dupa ce aceste doua conditii sunt indeplinite (dezinfectarea mainilor si masurarea temperaturii), se permite accesul.

AVIR800 este compatibil cu toate sistemele de control acces.

De la laboratoare medicale la parcuri de distractii, de la bucatarii de restaurante la transport public sau la unitati producatoare de alimente, de la cladiri de birouri la fabrici sau sali de sport, AVIR800 este solutia momentului pentru un control al accesului care sa asigure un triaj optim (din punct de vedere igiena si temperatura) al persoanelor care intra in anumite spatii, in special cele cu risc de aglomerare.

AVIR800 este un turnichet de ultimă generatie

  • Fabricat din otel inoxidabil
  • Prevazut cu 2 rezervoare pentru lichid dezinfectant avand fiecare capacitate de 5L (optional capacitatea poate fi marita, rezervoare de diferite marimi si volume pot fi utilizate)
  • 1L de dezinfectant permite 100 de treceri
  • Funcționeaza cu dezinfectant lichid (nu este recomandat dezinfectantul gel)
  • Opereaza la temperaturi intre -20 și +68 grade Celsius.

Functionarea este simpla: sistemul permite accesul pentru persoanei daca instructiunile specificate sunt urmate, altfel sistemul intra in modul alarma si restrictioneaza accesul.

Pe langa functionarea ca turnichet pentru igiena, poate functiona cu sisteme de control a accesului (termometru, termocamera, cititoare biometrice și de card).

Sistemul permite accesul pentru o persoana dupa autorizatia de la sistemul de control acces si dupa dezinfectia mainilor.

In plus, algoritmul de acces poate fi ajustat in functie de cerintele clientului pe baza ordinelor primite de la unitatea de control sanitar si/sau sistemul de control acces si termometru.

In caz de urgenta sau pana de curent, brațele se rotesc liber pentru a permite trecerea rapida.

Instructiunile de siguranta ale lichidului dezinfectant sunt importante si trebuie urmate.

Este recomandata utilizarea lichidelor dezinfectante utilizate în domeniul medical si/sau alimentar, care nu contin parfum sau coloranti.

Perioada pe care o traversam, pandemia de COVID19, au schimbat multe din lumea pe care o cunosteam, adaptarea este esentiala pentru a ne continua in siguranta activitatea. AVIR800 este o solutie la indemana care ne permite sa facem fata noilor provocari.