Scopul unei bariere este acela de a controla accesul intr-un spatiu determinat. Bariera Gard 4 face acest lucru integrandu-se insa perfect in orice design. Profile fine, muchii rotunjite, un panou de control incorporat discret sunt doar cateva dintre detaliile care fac diferenta intre acest tip de poarta de acces si alte modele.

Bariera rutiera automata Gard 4 poate fi montata pentru deschideri de pana la 3,75 metri si are un brat cu conector inovator care poate fi controlat in doua moduri: dupa impact, bratul se detaseaza de conector, se roteste 90 de grade in plan orizontal si se sprijina de sol. Desi bariera beneficiaza permanent de iluminare intermitenta cu LED, lucru care garanteaza vizibilitatea totala a semnalului luminous, ea intra automat in “mod inactivitate”, economisind astfel energie si, mai mult de atat, este compatibila cu panouri electrice solare (Zero-E).

O problema destul de des intalnita in cazul barierelor automate este necesitatea ca acestea sa fie actionate manual in cazul unei pene de curent. Bariera Gard 4 vine cu o solutie care nu va mai necesita prezenta unui operator uman indiferent de conditii. . Elementele electronice de 24 V detecteaza in mod automat orice pana de curent si activeaza operarea de urgenta cu ajutorul bateriilor de rezerva. In plus, elementele electronice pot regla viteza de manevra, iar un circuit electronic special analizeaza operarea normala, oprind sau inversand deplasarea la intalnirea unor obstacole. Fotocelulele de securitate sunt fixate direct pe corpul barierei, fara sa afecteze aspectul produsului.

Oricare bariera Gard 4, indiferent de model, poate fi conectata la diverse sisteme de control acces Came, putandu-se astfel monitoriza orice masina care se apropie de intrare, sistemul avand capacitatea de a identifica si memora vehiculele autorizate.

O astfel de bariera este gandita pentru utilizari intensive si functioneaza pana la temperaturi de minus 20 grade. In cazul unei temperature chiar si mai scazute, specialistii Came au solutii pentru protejarea suplimentara a sistemului.

Barierele automate Came pot fi furnizate impreuna cu diferite accesorii precum baterii, lampi de semnalizare, senzori, radiocomenzi si panouri solare.

Solutiile formate din Bariere automate Came sunt create special pentru a crea siguranta si confort. Acestea au diferite lungimi cuprinse intre 4 si 12 si pot fi integrate in sisteme automate de parcare.

Echipa Came

Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare si solutii personalizate

PRETURI CAME