Ghidul alegerii unei bariere automate pentru utilizare rutieră intensivă

Modelul de bariere automate GARD Brushless este compact, cu o funcționare rapidă și silențioasă. Dispune de un pasaj de trecere util, până la 3.8 metri.

Bariera GARD are un motor de acționare de 36V, fără perii. Fiind un motor brushless, asigură o funcționare continuă și intensivă (100%) și silențiozitate deplină.

Corpul barierii este din aluminiu vopsit, cu coroană luminoasă de semnalizare (roșu/verde) în partea superioară. Datorită carcasei din aluminiu, se poate utiliza în zone cu condiții de mediu agresive, precum pe litoral sau la munte, unde se înregistrează o umiditate ridicată.

Bariera are un design modern, care permite integrarea perfectă cu orice aplicație.

Brațul semioval și carcasa coaroană sunt prevăzute cu lumini cu led roșu/verde. Lumina led-ului este verde, când brațul este în poziție deschis și roșie, când brațul este în mișcare sau în poziția închis.

Acest tip de bariere automate se diferențiază în piață prin numărul mediu mare de cicluri, 2 milioane, până la prima intervenție.

Barierele GARD Brushless pot fi conectate între ele și accesate remote datorită fatului că dispun de placă electronica cu display, ce permite conectarea la Cloud prin CAME Connect.

Acest model de bariere automate este prevăzut cu o gamă variată de accesorii, printre care accesoriu special pentru brațul detașabil, de folosit atunci când trebuie garantată siguranța deplină a autovehiculelor.

Bariera GARD Brushless permite deschiderea simultană sau în succesiune.

Această barieră automata este echipată cu slot USB, pentru update și back-up. Acest beneficiu simplifică foarte mult procesul de diagnosticare a stării barierei, prin faptul că pune la dispozitia montatorilor un raport de erori.

Citiți mai multe detalii despre barierele automate GARD Brushless!