BKV –Automatizare poartă culisantă de până la 2,5 tone

Automatizare poartă culisantă BKV, până la 2,5 tone: principalele avantaje pentru instalator

Pentru un montator, este foarte importantă alegerea corectă a unei automatizări care se pretează pentru porți cu greutate ridicată, de până la 2,5 tone.

BKV este o automatizare care poate fi utilizat pentru o paletă largă de aplicații, inclusiv pentru proiecte industriale și care necesită funcționare continuă.

Automatizare de poartă culisantă CAME este rezistentă în timp și are o viteză constantă în utilizare, datorită faptului că forța este auto-ajustabilă, în funcție de diversele solicitări în timpul cursei.

Dispune de un panou de control, cu display grafic, care simplifică procesul de setare și diagnosticare a stării automatizării. Pot fi configurați până la 250 de utilizatori.

BKV este automatizare pentru poartă culisantă care poate fi setată rapid, direct din aplicația CAME KEY, fără a fi necesară conexiunea la internet. O dată realizată configurarea unui motor BKV, aceasta se salvează în aplicație și poate fi re-utilizată, prin copiere, atunci când montatorul trebuie să instaleze un alt motor BKV pe o poartă culisantă cu caracteristici asemănătoare.

Automatizare poartă culisantă BKV: caracteristici tehnice adaptate nevoii montatorului

Toate automatizările CAME pot fi conectate între ele cu ajutorul CAME Connect. Acest device poate fi instalat în motorul BKV, spre exemplu, și, astfel, poate fi conectat cu alte automatizări din zonă. Aceasta conectare se face wireless (între Master și Slave). Aceste aplicații se conectează cu Master-ul pe o distanță de până la 30 metri. Instalatorul se poate conecta la Master prin wireless, dacă există, sau prin cartelă SIM. Datorită IP-ului unic al fiecărei automatizări, montatorul poate acesa oricare dintre aceste device-uri.

Automatizarea BKV are un motor de 36 V, care funcționează cu curent continuu.

BKV este disponibil în 3 mărimi, pentru 3 categorii de greutate a porții: până la1,5 tone, până la 2 tone și până la2,5 tone.

De asemenea, fixarea motorului este compatibilă cu placa de fixare de la vechiul BK.