Compania OZAK a fost achiziționată de către CAME

Suntem onorați să vă anunțăm că OZAK, unul dintre cei mai importanți producători de soluții de control acces automat din Turcia, a devenit parte a brandului Came.

Devenind parte integrantă a CAME, OZAK va continua misiunea de a oferi soluții performante și inovative, cumulând experiența celor două companii de referință în domeniul accesului automat.

Cu o experiență de peste 45 de ani, OZAK este unul dintre cei mai mari producători de soluții de control acces automat pentru vehicule și pietoni, fiind prezent în peste 90 de țări.

CAME este lider global de soluții de acces automat, avâd o tradiție de peste 60 de ani. Soluțiile CAME se adresează atât sectorului public, cât și construcțiilor comerciale, rezidențiale și industriale.

Sediul companiei este in Italia, unde peste 1.400 de angajați dezvoltă cea mai vastă gamă de automatizări pentru peste 400 de filiale și parteneri de distribuție globali.

În România, soluțiile CAME sunt furnizate de către compania KADRA, care are o experiență de peste 25 de ani în soluții de acces automat pentru Clădiri industriale și Centre Logistice, Clădiri comerciale și de birouri, Ansambluri rezidențiale, Aeroporturi și Gări, Stadioane și Centre sportive, Parcări publice și private, Smart City.

Portofoliul CAME este vast și include soluții de automatizări, precum: Porți Glisante Automate, Porți Batante Automate, Uși de Garaj Automate, Bariere automate, Soluții de parcare, Uși industriale, Turnicheți, Kit-uri de automatizări, Feronerie și Accesorii pentru automatizări.

În această perioadă, CAME are în desfășurare o SUPER-CAMPANIE, al cărei premiu constă într-o excursie de vis în Italia, în martie 2020. Timp de 4 zile, vor fi vizitate Sediul și Centrul Logistic CAME Italia și orașele Treviso, Florența și Pisa.

Aflați mai multe detalii despre Campania CAME!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.