CAME a lansat noile bariere GARD GT4 și GT8

care impun în piață un nou standard de fiabilitate și durabilitate

Noua gamă de bariere automate GARD GT care include modelele GT4 și GT8 sunt proiectate pentru căi de acces medii spre mari din zone rezidențiale, industriale și urbane.

Odată cu aceasta lansare, Came înlocuiește vechile bariere Gard 4 si Gard8  și ridică ștacheta în materie de performanță.

Ambele bariere Gard GT  sunt testate la 3 milioane (MCBF) de cicluri, modelul GT4 este proiectat pentru maxim 350 de cicluri pe oră iar modelul GT8 pentru maxim 160 de cicluri pe oră, astfel ambele asigură eficiența serviciului în medii cu trafic intens.

Fabricate în Italia, noile modele de bariere se remarcă prin eleganță având în același timp o structură rezistentă si versatilă, care permite integrarea lor  din punct de vedere funcțional cât și de design în diferite spații.

Motorul de 24 V cu encoder și electronică de ultimă generație asigură o mișcare liniară și constantă, dublate de precizie îmbunătățită  în încetinirea și detectarea posibilelor obstacole.

Funcția inovatoare Advanced Speed ​​Control analizează continuu forțele care acționează asupra brațului și reglează viteza în funcție de parametrii detectați – chiar dacă diferă de cei setați inițial.

Viteza de deschidere și închidere a GARD GT4 (pentru treceri rapide de până la 4 metri) este reglabilă de la 2 la 4 secunde iar pentru GARD GT8 este reglabilă de la 4 la 8 secunde, în funcție de lungimea brațului și de echipamentul asociat.

În special pentru modelul GT8 CAME, a proiectat un braț telescopic împărțit în două secțiuni de diametre diferite, care sunt introduse una în cealaltă, fără a fi nevoie de îmbinări exterioare sau de componente suplimentare de armare.

Pe lângă facilitarea transportului și simplificarea instalării pentru montator, acest nou sistem oferă o rezistență mai bună, iar în timpul funcționării, greutatea sa redusă asigură o solicitare mai mică care se traduce și într-o durată de viață prelungită a motorului.

Noul sistem de semnalizare luminoasă RG LED, gândit de CAME pentru ambele modele GARD GT, are ca prioritate siguranța în utilizare.
Luminile, care stabilesc accesul prin aprinderea în roșu, roșu intermitent, sau verde, sunt integrate atat pe capul dulapului cât și pe brat, pe ambele laturi, pentru a fi vizibile, chiar și pe vreme de ceață.

Electronica de control de nouă generație a barierelor GARD GT este concepută pentru a integra accesorii BUS (precum fotocelule, lumini intermitente, selectoare de comandă etc.) Este poziționată direct sub capacul dulapului și este pregătită să comunice cu protocolul MODBUS ( pentru gestionarea locurilor de parcare și a sistemelor de automatizare a clădirilor). În plus, tehnologia CAME CONNECT nu numai că permite instalatorului să-și gestioneze sistemele de la distanță prin PC sau smartphone, oferind astfel clienților un serviciu complet 24 de ore din 24, dar oferă și experiența finală pentru utilizatorul direct, cu funcții inteligente de deschidere și închidere prin intermediul aplicației, precum și compatibilitatea cu sistemele de control vocal Alexa.

Inovațiile tehnologice ale seriei GARD GT sunt completate de:

  • noul sistem de echilibrare variabilă cu arc integrat permite o calibrare precisă, fiabilă si mult mai rapidă ;
  • un nou dispozitiv de siguranță de deblocare a brațului care absoarbe impactul în cazul coliziunii cu un autovehicul, cu rupere ulterioară, reducând timpul necesar pentru înlocuiri ;
  • un nou braț articulat, o soluție ideală pentru instalațiile în care există restricții de înălțime, precum copertine sau parcări subterane.

Dacă te interesează o astfel de soluție inovatoare pentru proiectul tău, contactează-ne.