CAME – portile se vor deschide la fel ca in prima zi si dupa 20 de ani

SIMPLU, SIGUR, USOR

CAME este cel mai mare producator european de automatizari pentru porti. Prin programul initiat in Romania beneficiezi de preturile corecte, de serviciile de montaj si mentenanta potrivite si de indrumarea spre solutia optima. Alege CAME pentru a simplifica lucrurile si pentru a fi sigur ca automatizarea portilor nu va deveni o problema nici acum, nici peste 10 ani!

De ce CAME?

GARANTIA PRETULUI CORECT

Cumparand prin acest program national ai garantia primirii pretului direct de la importatorul oficial CAME in Romania – Aluterm Group.

GARANTIA MONTAJULUI CORECT

Iti oferim posibilitatea de a opta pentru o firma de montaj acreditata CAME. Astfel, garantam buna executie a lucrarii si putem emite garantia corespunzatoare produsului ales.

PRODUSE AUTENTICE

Cumparand prin Programul National CAME ai garantia achizitiei unor solutii autentice, produse de CAME in Italia.

FIABILITATE EXEMPLARA

Produsele CAME au o rata foarte mica de retur pentru service, rata pentru 2015 a fost de interventie la 10 produse din 10 000 comercializate. Alegand CAME ai garantia fiabilitatii.

NU AI BATAI DE CAP

Alegand CAME ai garantia serviciilor optime si complete.

Simplu si rapid

Nu vei consuma timp, noi ne vom ocupa de toate. Alegerea solutiei, livrarea si montajul se vor face rapid si usor cu garantia CAME.

Din 1972, inovatie, fiabilitate si produse de inalta calitate – CAME

Simplu, usor, fara mult timp consumat si fara batai de cap! 

+ un voucher de 50 de euro

Completeaza formularul pentru a beneficia de voucher-ul de 50 de euro pe care il primesti la achizitia unui sistem de automatizare de porti batante CAME impreuna cu montaj.

VOUCHER 50 €

Pentru a afla pretul solutiei suna la
0372 368 351 sau 0733 642 327

Un specialist CAME, pe baza informatiilor pe care le veti furniza, va alege solutia potrivita si va comunica pretul acesteia.

Campania este valabila in: judetul Prahova.

Promotia se aplica numai pentru automatizarile de porti batante achizitionate cu montaj. Voucher-ul se ofera sub forma de discount la pretul final al pachetului.

PRETURI CAME