• Ultimele zile de concurs

    4 zile de vacanta in Italia

Concursul “4 zile de poveste, in Italia” se apropie de final

Achizitii se pot face pana la 22 decembrie 2017

Am ajuns aproape de finalul inca unui an in care am construit impreuna, dar si aproape de finalul concursului „4 zile de poveste, in Italia . Avem deja un castigator in concurs,  iar clasamentul primilor 5 este inca predispus la rasturnari de situatie.

Locurile 6,7,8,9 si 10 sunt la distanta foarte mica de  topul mai sus prezentat, astfel incat exista sanse foarte mari ca firme de pe aceste pozitii sa intre in top 5 si sa primeasca o excursie in Italia garantat. Sansele sunt mari pentru ca toti colaboratorii CAME pot inca beneficia de reducerile oferite la toate produsele. Stocurile facute azi pot aduce pe langa optimizarea de pret la proiectele din 2018 si o crestere a sanselor de castig.

TECHNO MASTER AUTOSAFE SRL este compania care deja isi poate desemna reprezentantul care ne va insoti in Italia, avand achizitii de peste 35.000 euro si deci beneficiind de un premiu garantat. Asteptam cu emotie sa aflam si restul de castigatori, primii 5 la sfarsit de luna si urmatorii 5 la inceput de 2018, dupa extragere.

Top 5 la 18 decembrie

TECHNO MASTER AUTOSAFE SRL
TIM SERV SRL
L.E.T. SYSTEMS SRL
DOOR SERVICE SRL
EMI INTERNATIONAL SRL

*Clasamentul este prezentat in ordine alfabetica

Cum se aloca premiile CAME?

Reduceri valabile pana la sfarsitul anului 2017

Profitati de reducerile valabile pana la sfarsitul anului 2017 pentru a va mari sansele de castig a excursiilor in Italia (pentru top 5 se aloca in mod garantat cate o excursie). 

3%

la achizitia de minim 200 euro

5%

la achizitia de minim 800 euro

6%

la achizitia de minim 1200 euro

8%

la achizitia de minim 2500 euro

Va reamintim ca exista trei modalitati prin care vor fi desemnati castigatorii concursului:

  • Se vor acorda 5 excursii in Italia pentru primele 5 companii in functie de valoarea achizitiilor in anul 2017. Organizatorul se obliga sa publice periodic informatii referitoare la acest top tuturor companiilor care au semnat contractul de distributie.
  • Fiecare companie care va depasi o valoare de achizitie de 35 000 de euro pentru anul 2017 va primi o excursie in Italia.
  • Se vor acorda 5 excursii prin tragere la sorti. La fiecare cumul de achizitii de 5000 de euro o companie va primi un voucher, o sansa de castig (la 15 000 de euro va primi 3 vouchere, 3 sanse). In aceasta tragere la sorti nu pot participa companiile care au primit deja o excursie pe baza criteriilor de la punctele 1 sau 2. Tragerea la sorti va fi organizata de Aluterm Group si CAME in primul trimestru al anului 2018

Premiile constau intr-o excursie in Italia care include: zbor, cazare,  3 mese pe zi si costul unei serii de activitati inedite. In cadrul acestei excursii se vor vizita orasele Venetia, Treviso, se vor face degustari de vinuri, se va vizita Sediul Central CAME, impreuna cu fabrica si centrul logistic, se face karting. Programul va include si o serie de surprize pe care participantii le vor descoperi pe parcurs. O excursie inseamna un loc pentru o persoana. Deplasarea in Italia se va face in grup, in primavara anului 2018.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

PRETURI CAME