Cum poate fi blocat accesul auto
în zonele pietonale cu ajutorul unor stâlpi retractabili antitero?

Restricționarea accesului autovehiculelor într-un anumit perimetru poate fi realizată cu ajutorul unor stâlpi retractabili de înaltă securitate, așa cum sunt bolarzii Urbaco, din portofoliul CAME.

Care sunt avantajele stâlpilor retractabili CAME?

  • Stâlpii retractabili Urbaco – CAME sunt antitero, astfel că pot fi folosiți pentru spații ultra-securizate.
  • Aceștia pot fi de diferite înălțimi, de la 500 mm până la 75 mm, astfel că pot fi folosiți pentru orice tip de proiect, indiferent de dimensiunea solicitată de client.
  • Au un nivel de securitate și protecție ridicate, fiind realizați din oțel de înaltă calitate, astfel că sunt foarte rezistenți în eventualitatea unui impact cu autovehicule de mare tonaj.
  • Gama de bolarzi CAME este special concepută pentru utilizare intensivă, fiind rodul unei experiențe de aproape 30 de ani a liderului a liderului mondial URBACO (companie din Grupul CAME înființată în 1986).

Unde se recomandă folosirea stâlpilor retractabili?

Bolarzii CAME pot fi folosiți pentru delimitarea unor zone protejate sau închise temporar traficului auto, așa cum sunt:

  1. Zone pietonale – cu ajutorul bolarzilor CAME, în zonele pietonale, se poate permite accesul temporar al mașinilor de intervenție – poliție, ambulanță, pompieri ori de aprovizionare.
  2. Piețe – stâlpii retractabili CAME pot fi folosiți pentru a bloca accesul autovehiculelor în piețe, permițând doar accesul mașinilor de curățenie.
  3. Stații de autobuz – este foarte important ca intrarea în stații să fie permisă doar autobuzelor, fără ca alte tipuri de autovehicule să aibă accces, iar bolarzii CAME pot rezolva această problemă.
  4. Zone instorice – cu ajutorul unor stâlpi retractabili, poate fi restricționat traficul rutier, astfel încât traficul pietonal să nu fie perturbat.
  5. Zone rezidențiale – stâlpii retractabili pot fi folosiți ca alternativă la barierele automate pentru a permite accesul doar al riveranilor.

Stâlpii retractabili CAME pot fi folosiți cu succes și la școli, bănci, magazine și spații comerciale, parcuri de agrement, parcuri industriale, trotuare, showroom-uri etc.

După modul de acționare, stâlpii retractabili din portofoliul nostru pot fi ficși, manuali, semiautomați sau automați.

Pe lângă faptul că funcționează extrem de simplu și eficient, au un design plăcut, care se integrează atât de ușor în peisaj, încât aproape că nici nu îți dai seama că, de fapt, sunt stâlpi retractabili. Dacă nu ne credeți pe noi, vă lăsăm să vedeți video-ul de mai jos să vă convingeți singuri!