Cum putem restricționa accesul autovehiculelor în centrul orașelor,

cu ajutorul unor stâlpi retractabili?

Stâlpi retractabili CAME – soluția pentru blocarea accesului în centrele orașelor.

Centrul orașului reprezintă, de regulă, o zonă de promenadă, pentru pietoni. Ne dorim să ne putem plimba liniștiți, împreună cu prietenii sau cu copii, fără teama că o mașină apărută “din senin” ne poate perturba momentul de relaxare.

Cea mai potrivită alegere o reprezintă obstrucționarea accesului autovehiculelor. Însă, atunci când autoritățile publice iau decizia blocării accesului în centrul orașului ori în piețe, se confruntă cu o provocare, și anume faptul că utilajele de salubrizare și mașinile de invervenție (poliție, ambulanță, pompieri), trebuie să aibă acces neîngrădit.

Recomandarea pe care specialiștii în automatizări de acces CAME o fac o reprezintă montarea de stâlpi retractabili. Cum se comportă stâlpii retractabili? Aceștia pot bloca accesul mașinilor neautorizate, iar când este nevoie de a permite accesul anumitor vehicule, se retrag discret și facil.

Unul dintre cele mai eficiente modele de stâlpi retractabili din portofoliul Came îl reprezintă bolardul G6. Acesta este un stâlp retractabil cu diametrul de 250 mm și o înălțime de 750 mm.

Este unul dintre modelele preferate de montatorii cu care colaboram, deoarece dispune de avertizare sonoră la ridicare și are șuruburi de prindere a capacului din fontă, care este antivandalism. Tododată, este proiectat și construit cu o rezistență mare la impact.

Acest tip de bolard funcționează continuu, indiferent de temperatură, întrucât este dotat cu încălzitor, ceea ce îi permite funcționarea și la condiții de frig extrem, de – 40 grade Celsius.

Întreaga gamă de stâlpi retractabili automați CAME pot fi folosiți pentru numeroase aplicații: spre exemplu, pentru a bloca accesul mașinilor în stațiile de autobuz, pentru a restricționa accesul în zone istorice, spitale, primării, clădiri administrative ori pentru a limita accesul în fabrici și spații industriale,

Inginerii CAME vă oferă consultanță în alegerea modelului potrivit de bolard pentru proiectul dumneavoastră. Contactați-ne pentru mai multe detalii!