Eveniment Aluterm – CAME, Cheile Gradistei, Fundata, 17-18 februarie 2017

Multumim partenerilor Aluterm – CAME

In primul rand, inainte de a va povesti despre eveniment, vrem sa multumim partenerilor Aluterm – CAME. Ei sunt cei care au facut posibil acest eveniment, ei sunt cei care au contribuit activ la „constructia de spatii pentru viata” promovand si oferind produsele CAME clientilor finali.

Ne exprimam din nou angajamentul de a va sprijini si de a ne implica intr-o maniera constructiva in demersul pe care l-ati inceput fiecare, cu multi ani in urma – acela de a oferi servicii si produse de calitate in piata automatizarilor de porti.

Povestea Daciei Dokker – premiul oferit de Aluterm si CAME in 2017

Aluterm Group si Came au oferit in acest an cel mai mare premiu din piata automatizarilor de porti si a barierelor automate, o Dacia Dokker. Castigatorul a fost desemnat in cadrul evenimentului organizat in perioada 17-18 februarie la Cheile Gradistei.

La inceputul anului 2016 Aluterm si CAME au lansat cel mai mare concurs destinat companiilor din Romania care comercializeaza automatizari de porti, de usi de garaj si bariere CAME. Premiul acestui concurs a fost un autoturism Dacia Dokker. Concursul s-a adresat exclusiv companiilor care comercializeaza produse CAME. Castigatorul a fost ales prin tragere la sorti in conformitate cu regulamentul concursului.

Noutatea nu a fost adusa doar de Premiul special – o Dacia Dokker ci si de o schimbare a abordarii. In 2016 Aluterm si CAME au schimbat regulile pietei de automatizari din Romania promovand un sistem de beneficii destinat montatorilor si distribuitorilor. Sistemul are la baza 7 promisiuni:

  1. Preturi preferentiale pentru parteneri
  2. Acces la o platforma cu informatii complete despre piesele de schimb
  3. Prioritate la achizitionarea produselor din stocul din Romania
  4. Activitati de promovare locala si nationala a brandului CAME
  5. Posibilitatea de a achizitiona kit-uri de automatizare pentru showroom in fiecare an cu un pret special
  6. Suport marketing si acces la stoc de fotografii CAME
  7. Formari locale cu traineri internationali – comercial/tehnic

Pentru a alege castigatorul, Aluterm Group si CAME au organizat un eveniment la Cheile Gradistei in zilele de 17 si 18 februarie 2017. La acest eveniment anual au fost invitati toti partenerii calificati pentru premiul Dacia Dokker. Vineri pe 17 februarie, in prezenta a peste 45 de persoane, reprezentanti ai firmelor partenere Aluterm, reprezentanti Aluterm si CAME Italia, s-a extras castigatorul Daciei Dokker.

Dacia Dokker a ajuns la firma ICCO Systems din Brasov. La extragerea Dacie Dokker au participat 30 de companii. Numarul sanselor de castig a fost diferit, in functie de performanta comerciala din 2016. Firma ICCO Systems a intrat in concurs cu o singura sansa de castig. Numarul maxim de sanse de castig detinute de o singura firma a fost sapte.

Evenimentul organizat la Cheile Gradistei a fost si un prilej de intalnire a montatorilor si distribuitorilor CAME din Romania, de relationare, de schimb de idei si know-how.

In cadrul evenimentului s-au prezentat premiile pentru anul 2017 – 10 vacante de vis in Italia. De asemenea reprezentantii CAME Italia au prezentat noutatile CAME pentru anul 2017. Cea mai interesanta solutie prezentata a fost CAME Connect – solutia care permite conectarea produselor CAME in cloud si actionarea lor de oriunde, prin intermediul telefonului mobil.

Acest eveniment intra in strategia nationala a companiei romanesti Aluterm Group – care isi propune participarea activa la crearea de spatii pentru viata in Romania – si are ca efect contribuirea la cresterea satisfactiei clientului final in utilizarea solutiilor de automatizare a cailor de acces.

Lansam in curand concursul oficial Aluterm CAME pentru anul 2017.

10 excursii de vis in Italia

4 zile de poveste

Venetia, Cantina di Soave, Karting, Sediul Central CAME – Treviso, multe surprize

PRETURI CAME