Eveniment dedicat soluțiilor de automatizare a căilor de acces – CAME, Aluterm

CAME | Aluterm Group

Aluterm Group şi CAME au organizat la Bucureşti cel mai mare eveniment al debutului de an 2016 dedicat soluţiilor de automatizare a căilor de acces. Evenimentul a avut loc în data de 1 martie şi a reunit aproximativ 80 de reprezentanţi din 55 de companii din toată ţara. În cadrul evenimentului s-au prezentat noutăţile CAME pentru 2016, s-a susţinut un workshop tehnic şi s-a anunţat premiul oferit partenerilor Aluterm Group care comercializează produse CAME în 2016 – o Dacia Dokker.

CAME S.p.A. este o companie fondată în Italia care oferă soluţii pentru automatizarea căilor de acces. CAME este o companie globală care deţine 480 de filiale şi furnizori în 118 ţări. Compania are sediul central în Treviso, deţine peste 1400 de angajaţi şi a avut în 2014 o cifră de afaceri de 230 de milioane de euro.

Aluterm Group este cea mai mare companie românească specializată în soluţii pentru automatizarea căilor de acces. Compania a fost înfiinţată în 1993, are sediul central în oraşul Cluj-Napoca, o reţea naţională de puncte de lucru şi a participat la o serie de proiecte naţionale importante. Aluterm Group este partenerul oficial CAME S.p. A în România.

Aluterm Group şi CAME au organizat în data de 1 martie 2016, la Bucureşti, cel mai mare eveniment al debutului de an destinat sectorului automatizării căilor de acces. La acest eveniment au participat reprezentanţi ai companiilor care folosesc sau instalează soluţii pentru automatizarea căilor de acces. Au participat aproximativ 80 de persoane din 55 de companii româneşti.

Evenimentul a fost organizat în clădirea Rams Business Center. Tot aici s-a organizat un showroom unde au fost expuse: motoare destinate automatizării porţilor, motoare pentru ferestre, pentru uşi de garaj, bariere automate, elemente de feronerie şi chiar şi un bolard URBACO (Grupul CAME), un turnichet şi un sistem de parcare CAME PS ONE.

Evenimentul a marcat împlinirea unui an de colaborare cu succes între Aluterm Group şi CAME. După un drum lung în care Aluterm Group, prin divizia Siatec, a acumulat experienţă, a dezvoltat capitalul uman şi sistemul logistic, a reuşit să devină partenerul celui mai mare producător de automatizări pentru porţi din Europa.

Aluterm Group şi CAME aduc schimbări majore în piaţa automatizărilor. Evenimentul din 1 martie, este un pas important în acest sens. Dorinţa celor două companii este de a spori training-urile tehnice şi comerciale destinate partenerilor, de a oferi suport şi materiale, necesare acestora în relaţia cu toţi clienţii finali. Un prim pas în acest sens a fost oferirea în 2015 partenerilor a 15 tablete menite să simplifice activitatea şi accesul la informaţie.

În cadrul evenimentului, Marco Piccoli, International Technical Specialist Gates CAME, a susţinut un training tehnic. Eduard Moldovanu, Export Area Manager CAME, a prezentat o serie de elemente de diferenţiere ale Grupului CAME. Au fost puse în lumină şi noutăţile CAME pentru 2016 şi a fost evidenţiată importanța conectării soluţiilor la cloud pentru a putea fi controlate de la distanţă. Reprezentanţii CAME au prezentat şi sistemul de parcare inovator CAME PS ONE.

În cadrul evenimentului s-au acordat premii, prin tragere la sorţi, partenerilor Aluterm Group cu vânzări în 2015 şi s-a anunţat premiul pentru 2016 – o Dacia Dokker. Un regulament al concursului va fi făcut public şi va fi pus la dispoziţia companiilor ce activează în piaţa automatizărilor în săptămâna următoare.

Acest eveniment este un pas mai departe în dezvoltarea pieţei soluţiilor destinate automatizării căilor de acces. Organizatorii vor continua demersurile de formare şi sprijinire a tuturor partenerilor.

„Aluterm Group crede în conceptul de „spaţii pentru viaţă”. Prin astfel de evenimente reuşim să oferim clientului final (prin reţeaua de parteneri) produsele optime, capabile să îi facă viaţa mai uşoară. Mulţumim tuturor partenerilor care ne-au fost alături în 2015 şi producătorului CAME pentru sprijin. Suntem deja nerăbdători să oferim premiul pentru 2016, Dacia Dokker.” Andreea Strugaru, Managing Partner Aluterm Group

Primul pas spre Dacia Dokker este contractul de distribuție

CAME | Aluterm Group

Came, Aluterm Group, castiga o Dacia Dokker, automatizari porti, porti automate,
Eveniment Came 1 martie 2016, came, automatizari porti, porti automate, dokker, castiga o dacia Dokker,