Solutile CAME România pentru fluidizarea și securizarea traficului pietonal și auto în aeroporturi

Garantarea securitatii personalului si pasagerilor, definirea de diferite niveluri de acces sau separarea fluxurilor in functie de nivelul de acces reprezinta o preocuparea constanta pentru administratorii de aeroporturi, necesara pentru alinierea cu standardele specifice si pentru a imbunatati experienta pasagerilor, cat si pentru a optimiza eforturile angajatilor.

De aceea, la Came avem un portofoliu de solutii de securitate integrate care sa ajute in gestionarea fluxurilor si traficului din aeroport.

La CAME, integram solutii si oferim consultanta pentru produse aliniate cu standardele de securitate definite de PAS 68 European Standars, IWA UK Standards, ASTM American Standarts (American Society for Testing and Materials).

Solutiile noastre acopera o gama variata de nevoi ale aeroporturilor.

Solutii inteligente si fiabile pentru organizarea si siguranta traficului exterior

  • Bolarzi si road blockers retractabili sau ficsi sunt potriviti pentru gestionarea traficului urban si/ sau gestionarea zonelor sensibile la nivel de securitate K4, K8, K12 conform cu certificarile in vigoare. Aceste solutii sunt prevazute cu tehnologii care pot indeplini cerintele pentru nivelurile ridicate de securitate si protectie ale site-urilor si ale zonelor sensibile. Blocatoarele de drum CAME, combinate cu bolarzii de inalta protectie, sunt platforme motorizate din otel de inalta rezistenta, personalizabile si adaptabile oricarui context de mediu.
  • Sistemele de management al parcarilor sunt dotate cu solutii high tech pentru controlul zonelor urbane si al facilitatilor de parcare integrate in orice aeroport.
    Parcarile sunt facilitati obligatorii pentru aeroporturi dar pot reprezenta si o buna sursa suplimentara de venituri, daca sunt organizate inteligent.
  • Barierele automate de la CAME garanteaza eficienta maxima a serviciilor in toate setarile cu trafic mediu si intens si functioneaza in conexiune cu logica intregului sistem de acces.

Solutii pentru securitate si organizarea fluxurilor de psageri in interiorul aeroportului

  • Speed gates sau porti rapide pentru acces reprezinta o solutie eleganta si functionala care poate duce la automatizarea totala a fluxul de acces. Functia portilor de viteza este de a face oamenii sa parcurga rapid o anumita zona, pastrand insa rigorile de securitate si control al accesului.
  • Turnicheti si porti de acces batante sunt solutii de control acces similare unei porti pietonale care asigura insa un nivel de securitate foarte ridicat in conditii de trafic intens.
  • In functie de nivelul de securitate si de tipul de trafic putem integra turnicheti full height, half height, tripozi, porti batante etc.

De la consultanta specializata la solutii de ultima generatie pentru care asiguram montaj si mentenanta, Came poate deveni partenerul de incredere pentru siguranta accesului in orice aeroport din Romania.

Dacă te interesează o astfel de soluție inovatoare pentru proiectul tău, contactează-ne.