Interviu cu Daniel Dorofte, Director Vanzari – Icco Systems

Castigatorul Daciei Dokker oferita de Came si Aluterm Group

In anul 2016, Aluterm si CAME au pornit impreuna un concurs destinat distribuitorilor si montatorilor de porti, usi de garaj si bariere CAME.

Inscrierea in concurs a furnizat participantilor nu doar sansa de a castiga o Dacia Dokker, dar si beneficii speciale:

  1. Preturi preferentiale pentru parteneri
  2. Acces la o platforma cu informatii complete despre piesele de schimb
  3. Prioritate la achizitionarea produselor din stocul din Romania
  4. Activitati de promovare locala si nationala a brandului CAME
  5. Posibilitatea de a achizitiona kit-uri de automatizare pentru showroom in fiecare an cu un pret special
  6. Suport marketing si acces la stoc de fotografii CAME
  7. Formari locale cu traineri internationali – comercial/tehnic

Concursul a luat sfarsit la final de Decembrie iar decernarea premiului a avut loc la Cheile Gradistei, Fundata, in perioada 17-18 Februarie. La eveniment au participat peste 30 de firme.

La decernare, fiecare sansa de castig a fost introdusa intr-o telecomanda CAME, iar biletul cu numele firmei Icco Systems a fost extras in fata tuturor participantilor.

Reprezentantul Icco Systems nu a fost prezent la eveniment, insa, la aflarea vestii a trimis un membru al echipei sale sa ridice premiul si sa multumeasca organizatorilor.

Pentru a afla parerea castigatorului despre concurs, am decis sa mergem in vizita la acesta si sa ii luam un interviu. Am stat de vorba cu domnul Daniel Dorofte, Director de Vanzari al companiei Icco Systems.

Puteti viziona interviul mai jos precum si cateva poze din vizita. De asemenea, aveti transcriptul interviului sub sectiunea de poze.

Va reamintim ca urmeaza sa anuntam in scurt timp regulamentul oficial al concursului pentru anul 2017!

Transcript:

Vija Robert: In primul rand vreau sa va felicit pentru ca ati castigat Dokkerul oferit de Came. Ce faceati cand ati primit vestea respectiva?

Daniel Dorofte: Din pacate nu eram de fata si cand am primit telefonul am ras. Pentru ca nu am crezut ca suntem intr-adevar cei alesi.

R: Ati reusit totusi sa castigati premiul avand un singur voucher fata de unii participanti care au avut chiar si 7 vouchere pentru concurs.

D: Da, si din acest punct de vedere, premiul acordat il consider un premiu acordat, nu pentru activitatea din 2016, ci o motivatie serioasa pentru ca anul 2017 sa ne justifice primirea acestui premiu.

R: Ce produse ati cumparat de la Came pentru a participa la acest concurs?

D: In principal bariere, acestea au fost produsul principal.

R: Un model anume pe care l-ati folosit?

D: Gard 40-40 este tipul produsului instalat si pot sa subliniez ca le-am promovat intr-o aplicatie in care am considerat ca poate fi solutia potrivita.

R: Cum a fost din punctul dumneavoastra de vedere anul 2016 pentru business?

D: Bun, se reflecta in toate cifrele cu care am incheiat anul 2016. A fost un an bun.

R: Ati intalnit anumite dificultati in industrie si credeti ca Aluterm si Came ar putea veni in ajutor dumneavoastra cu anumite solutii?

D: Solutiile Came sunt intotdeauna bine venite, si solutiile Aluterm, si ma gandesc aici la tot portofoliul de produse pe care Aluterm il ofera. Am spus inca odata: Cred ca 2017 trebuie sa fie un an in care sa deschidem si celelalte domenii in care am activat mai putin si in care Aluterm ofera solutii competitive.

R: Cum vedeti colaborarea cu Aluterm pentru anul 2017?

D: Ca si pana acum. Eu intotdeauna am pornit de la principiul ca, activitatea sau numele unei firme sunt date de oamenii care o compun si atunci nu vad colaborarea intre firme ca o colaborare institutionalizata, ci ca o colaborare intre oameni, si-atunci, tin sa multumesc celui care se ocupa de vanzari pe partea noastra, Icco Systems, lui Laurentiu Coman, pentru profesionalismul cu care stie sa vanda niste solutii care nu se pot vinde pur si simplu afisand o lista de preturi, ci, dand solutii “tailor made” – croite pentru cerintele pe care beneficiarii nostri le au si pe care noi le transmitem mai departe.

R: Sunt clientii dumneavoastra multumiti cu produsele Came pe care dumneavoastra le-ati folosit?

D: Daca v-am vorbit in special de aplicatia aceea, este o aplicatie LPR (recunoasterea numerelor de inmatriculare) in care am folosit aceste bariere, un trafic intens, aplicatie pusa in functiune in luna Iunie si nu am avut nici un fel de sesizare, nu este in Brasov si nu am avut nici un fel de chemare in service. Recunosc ca am avut norocul sa nu fim sesizati nici macar ca ar fi fost lovit bratul barierei, ceea ce se intampla cu toate barierele. Dar, tehnic vorbind, nu a fost absolut nici un incident la un trafic de circa 1000 de vehicule grele care intra si ies in fabrica respectiva.

R: Ati putea mentiona unde a fost facuta lucrarea respectiva?

D: Da. Este la Sighisoara la fabrica de Tigla si Caramida Siceram.

R: Acestea au fost intrebarile, va multumim foarte mult pentru faptul ca sunteti unul dintre clientii nostri si de asemenea dorim sa continuam activitatea si pentru anul 2017.

D: Va multumesc, si eu doresc sa continui. V-am spus ca tratez acest premiu ca fiind rezultatul activitatii colegilor mei si motivatia serioasa pentru o activitate cat mai fructoasa pentru anul 2017. Multumesc!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

PRETURI CAME