Unipark este un sistem de parcare individual dedicat rezervarii locurilor de parcare in spatii rezidentiale si publice.

O problema majora si binecunoscuta tuturor celor care locuiesc in orase mari este … locul de parcare. Chiar daca spatiul de parcare este inchiriat de la autoritatile locale, nu de putine ori se intampla ca el sa fie ocupat de masini aflate in trecere sau chiar de vecini. Situatie mai mult decat neplacuta, mai ales seara, cand proprietarul locului de parcare ajunge acasa obosit si tot ce isi doreste este sa nu mai aiba nicio bataie de cap. Care sunt variantele? Te certi cu vecinii? Spargi cauciucurile masinii aflate pe locul tau de parcare?

CAME propune o solutie eleganta care va scuteste de situatia de mai sus.

Unipark este ideal pentru toate mediile in care este necesara protejarea locurilor de parcare private sau pentru accesul persoanelor autorizate. Sistemul este controlabil prin radio, printr-o telecomanda, deci nici macar nu este necesar sa coborati din masina pentru a elibera intrarea in locul de parcare. Este usor de instalat in orice conditii, datorita bazei practice pentru fixarea pe sol.

Functioneaza aproape in orice conditii, inclusiv atunci cand este o pana de curent, elementele electronice activand automat operarea de urgenta, cu ajutorul bateriilor de rezerva. In plus, siguranta este garantata de  dispozitivul amperometric pentru relevarea obstacolelor, care opreste automat functionarea.

Unipark se livreaza in doua modele elementare, in functie de latimea spatiului de parcare. Sistemul functioneaza la temperaturi cuprinse intre -20 si +55 grade si este proiectat sa reziste la utilizari intensive.

PRETURI CAME