Noul CAME

Armonia dintre tehnologie si oameni

Grupul CAME are o noua identitate vizuala. Aceasta vine in completarea a ceea ce este CAME, avand ca scop ilustrarea esentei CAME: armonia dintre tehnologie si oameni. Logo-ul CAME a devenit un simbol al schimbarii, o reprezentare stilizata, dinamica, a unei persoane. Acesta ilustreaza tehnologia creata pentru oameni.

Grija

Lumea se schimba, iar tehnologia determina ritmul schimbarii. Exista o nevoie tot mai mare de a crea o noua perspectiva care sa permita omului sa se intoarca in centrul tuturor lucrurilor, iar tehnologia sa ii fie in permanenta un sprijin. CAME, prin tot ceea ce face, participa la crearea acestui echilibru in relatia dintre om si tehnologie. CAME participa la crearea viitorului, amplificand acest proces de legatura, de comunicare, ce ajunge la toata lumea, in fiecare colt al planetei. Came inseamna viata pentru ca tot ceea ce este azi CAME este inspirat de vietile oamenilor. Existenta CAME este indreptata spre a crea noi perspective si de a transforma actiunile in emotii.

Experienta

Cu peste 60 de ani de prezenta pe piata, CAME este o companie globala care alege astazi sa se pozitioneze sub o noua constiinta: aceea a unui grup format din multe organizatii care lucreaza in intreaga lume, dar care, aleg sa vorbeasca lumii cu o singura voce.

CAME initiaza o dezvoltare bazata pe noi modalitati de intelegere a lumii automatizarii, bazata pe cele patru legi ale automatizarii umane, care descriu o noua calitate a vietii conceputa pentru oameni, deoarece este alcatuita din oameni.

Actiune

Incercam sa privim mult inainte, imaginand cum poate fi lumea noastra si ce valori sunt necesare pentru a creste. Dialogul, pasiunea si know-how-ul sunt calitatile care ne permit sa identificam cele mai promitatoare oportunitati, sa ajutam oamenii sa automatizeze si sa adauge inteligenta aspectelor din viata lor, folosind solutii tehnologice integrate care ofera confort, siguranta si performanta.

Multicultural

CAME inseamna astazi:

  • Grija
  • Abordare multiculturala
  • Experienta
  • Actiune

Noul logo CAME