Deschizi poarta sau ridici bariera direct din masina, folosind telecomanda

Atunci când instalați o automatizare, gândiți-vă la confortul beneficiarului dvs. de a deschide porțile, ușile de garaj sau bariera automată direct din mașină, doar apăsând pe telecomandă, atunci când afară ninge sau plouă.

Receptorul extern RBE4024 din portofoliul CAME dispune de 4 canale, pentru controlul operatorilor și al accesoriilor. Acesta include funcția de codare a semnalului. De reținut faptul că acesta este compatibil cu toată gama de radiocomenzi CAME, ceea ce optimizează costurile de achiziție ale unui montator.

Automatizările CAME sunt recunoscute la nivel global pentru fiabilitatea lor, astfel că, pentru a avea o experiență de lucru deosebit de avantajoasă, vă oferim garanție 24 de luni pentru receptorul extern RBE4024.

De asemenea, acest produs are o calitate superioară, dispunând de carcasă din ABS de uz extern, cu nivel de protecție IP54.

Este foarte important pentru un montator, atunci când face conexiunile electrice, că receptorul radio extern CAME necesită alimentare cu  12 v CC sau 24 V CC/CA.

Receptorul este este special proiectat și realizat pentru uz intens, astfel că poate memora până la 3000 de utilizatori. De asemenea, poate gestiona selectoarele S5000/6000/7000 și cititoarele TSP00 și LT001.

Caracteristicile tehnice de foarte bună calitate sunt dublate de ușurința in utilizare, atât pentru montator, cât și pentru beneficiarul final. Atfel, receptorul radio extern poate fi controlat de la distanță, prin CRP sau direct prin port USB, prin care putem descărca soft-ul RBE, de pe site-ul www.came.com.