Sel Digital Came

Came lansează Opțiunea de Comandă de Automatizări cu ajutorul Selectorului Bluetooth!

Cu noua opțiune, de Selector Bluetooth, Soluțiile de comandă de automatizări Came devin mai simple și ușor de accesat de către utilizatori.

Selector Bluetooth Came

Came facilitează controlul operatorilor automați, introducând pe piața din România, Selectorul Bluetooth, care este o opțiune avansată a sistemului SEL DIGITAL, prin intermediul căruia pot fi lansate rapid și eficient comenzi de automatizări. De acum, comenzile de soluții de automatizări Came se dau cu ajutorul aplicației inteligente, prin acest Selector Bluetooth.

Întregul sistemul SEL DIGITAL se distinge prin tehnologia de ultimă oră, care inglobează multiple opțiuni de automatizare pentru intrări rezidențiale și industriale, iar noutatea sistemului, Selectorul Bluetooth, se utilizează cu aplicația CAME AUTOMATIONBT, gratuită pentru sistemele IOS și Android.

Această aplicație se instalează pe telefon sau tabletă, care are bluetooth, și se conectează cu Selectorul. Acesta din urmă dă comanda de echipamente Came. Cu o interfață intuitivă și prietenoasă, Selectorul Bluetooth reprezintă o modalitate foarte practică și eficientă prin care utilizatorul gestionează comenzile de automatizări, putând alege dintr-o gamă vastă de automatizări disponibile.

Acesta vine cu un design nou, atractiv și cu o tehnologie avansată. Datorită faptului că poate fi operat cu ușurință direct de pe telefonul mobil sau de pe tabletă prin conexiune bluetooth, kit-urile de automatizări Came pentru intrările industriale sau rezidențiate pot fi comandate mult mai facil.

Toate dispozitivele Bluetooth au o lumină de fundal de culoare albastră și design-ul carcasei pe culoare gri. Sunt disponibile modele cu montarea pe suprafață plană sau încastrate.

Selector Bluetooth Came

Acest Selector Bluetooth este disponibil în trei versiuni, în funcție de numărul de utilizatori:

  • Modelul SL-0210 este disponibil pentru 15 utilizatori
  • Modelul SL-0240 este disponibil pentru 50 utilizatori
  • Modelul SL-0250 este disponibil pentru 250 utilizatori

 

Vă invităm să ne contactați utilizând formularul de contact disponibil aici, pentru mai multe informații despre cum funcționează și cum pote fi implementată această soluție avansată de comenzi de automatizări prin Bluetooth!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.