Training CAME Romania pentru montaj la Cluj

Vineri, 30 iunie, a avut loc primul training organizat de CAME Romania, la sediul Aluterm Group din Cluj Napoca.

La eveniment au participat 11 profesionisti in montaj, dornici sa invete detalii tehnice, sa discute noutati in domeniu dar si sa afle cum se monteaza solutiile CAME.

Trainingul CAME Romania a inceput la ora 9, cu o discutie despre automatizari intre reprezentantii CAME și cei 11 participanti prezenti.

De ce CAME?

La aceasta intrebare au raspuns si reprezentantii din Romania, care au dezbatut aspecte importante precum calitatea produselor, suportul tehnic, distributia.

Pentru a raspunde la aceasta intrebare, era nevoie de mai mult decat de o discutie, asa ca la eveniment au existat si doua standuri unde au fost prezentate pe rand toate automatizarile de catre un tehnician. Cadrul practic din training a sustinut ideea de calitate a brandului CAME pe piata din Romania.

Tot la primul training CAME Romania am aflat ca 3 din cei 11 participanti erau la primul contact cu CAME si au fost trimisi de catre firme care isi doresc sa monteze solutiile companiei, insa au nevoie de o specializare in acest sens.

La eveniment au participat si profesionisti in montaj care nu s-au aflat la prima colaborare cu CAME, dar care si-au dorit sa aprofundeze cunostintele.

Trainingul CAME Romania a fost unul tehnic si comercial, cu scopul de a oferi o pregatire profesionala in montajul produselor companiei. Acesta a avut doua obiective principale:

  1. prezentarea elementelor de diferentiere pentru produsele CAME
  2. training practic – montaj –  Gard 4 –placa cu display / Bk-221- placa cu display / Ati –placa ZA3N

CAME se mandreste cu peste doi ani experienta in Romania, perioada in care fiecare proiect a primit o solutie optima in functie de nevoi.

CAME este un producator Italian, cel mai mare in piata globala a solutiilor pentru automatizarea de porti. Compania ofera solutii de automatizare a cailor de acces  (motoarea pentru inchiderea si deschiderea portilor, operatori pentru automatizarea usilor pietonale, a usilor de garaj), sisteme de parcare si solutii pentru case inteligente.