Turnicheti si bariere de la CAME pentru centrul logistic Kaufland din Turda

Retailerul german Kaufland a ales solutii de la Came pentru controlul si fluidizarea accesului in centrul sau logistic de la Turda.

Centrul logistic se intinde pe 40ha si depoziteaza peste zeci de mii de produse. Peste 6.500 de paleti sunt livrati zilnic catre magazinele Kaufland din toata zona de vest si nord a tarii. Vorbim despre fluxuri importante de oameni si de vehicule de marfa in fiecare zi. Un acces simplu si rapid este o conditie esentiala pentru buna functioneare a fluxurilor de lucru intr-o astfel de unitate logistica.

Pentru fluidizarea traficului pietonal in cadrul centrului, au fost alesi doi tunicheti full height ce controlează accesul in centrul logistic, iar pentru zona de control a fost montat un turnichet tripod.

Modelul 312 al turnichetului inalt cu trei sectoare produs de Came este din inox complet, rezista la un trafic intens, pasajul de trecere este de 600, si este prevazut cu suport pentru cititoarele de control acces.
Pentru traficul auto au fost montate 2 bariere de 6 m, care au inclus un sistem de semaforizare cu rolul de a fluidiza traficul auto. Bariera Gard 8, prevazuta pentru pasaje de maxim 8m, are o viteza de deschidere de maxim 8 s, este destinata traficului intens, fiind o construcție robusta.

Inca o dovada a faptului ca automatizarile de la Came sunt foarte fiabile si se potrivesc celor mai exigente proiecte.