Barierele CAME, soluțiile de acces potrivite pentru proiectul tău, cameromania.com

Printre soluțiile CAME preferate de montatorii parteneri ai CAME România, un loc de frunte îl ocupa barierele.
Fie că vorbim despre GT4 sau GT8, de Gard Brushless sau de alte versiuni, aceste soluții permit controlul accesului auto fie în ansambluri rezidențiale, unități de producție, depozite, clădiri de birouri, hoteluri, unități militare etc.
București, Cluj, Timișoara, sunt doar câteva dintre orașele unde partenerii CAME au montat în ultima perioadă astfel de sisteme de control acces, în special pentru unități industriale (fabrici sau depozite).
Potrivite pentru utilizare intensivă, barierele de la CAME pot funcționa singure sau în tandem, în funcție de deschiderea zonei de acces.
Sunt potrivite pentru un trafic intensiv, fiind testate pentru 3 milioane de (MCBF) de cicluri.

Construcție fiabilă, care rezistă în timp indiferent de condițiile meteo. Fabricate în Italia, barierele de la CAME se remarcă prin eleganță având în același timp o structură rezistentă si versatilă, care permite integrarea lor  din punct de vedere funcțional cât și de design în diferite spații.
Viteza de deschidere și închidere este reglabilă, în funcție de lungimea brațului și de echipamentul asociat.
În special pentru modelul GT8, CAME a proiectat un braț telescopic împărțit în două secțiuni de diametre diferite, care sunt introduse una în cealaltă, fără a fi nevoie de îmbinări exterioare sau de componente suplimentare de armare.
Pe lângă facilitarea transportului și simplificarea instalării pentru montator, acest nou sistem oferă o rezistență mai bună, iar în timpul funcționării, greutatea sa redusă asigură o solicitare mai mică care se traduce și într-o durată de viață prelungită a motorului.
În plus, dispozitivele pot integra tehnologia CAME CONNECT care nu numai că permite instalatorului să-și gestioneze sistemele de la distanță prin PC sau smartphone, oferind astfel clienților un serviciu complet 24 de ore din 24, dar oferă și experiența finală pentru utilizatorul direct, cu funcții inteligente de deschidere și închidere prin intermediul aplicației, precum și compatibilitatea cu sistemele de control vocal Alexa.


Incarcare...


Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙