SISTEME DE PARCARE

Sisteme de parcare - vezi care sunt avantajele

CAME oferă soluții complete de management al parcărilor cu performanță ridicată și fiabilitate operațională de exceptie. Sistemele de parcare CAME oferă posibilitatea de a configura un număr nelimitat de dispozitive, precum: case de marcat automate, ghișee de intrare și ieșire, case de marcat manuale, cititoare pentru acces pietonal.


SISTEME DE PARCARE - PENTRU PARCARE CU ÎNCĂRCARE MEDIE ŞI UŞOARĂ

Seria PKE este o soluție completă de management al parcării cu performanță ridicată și fiabilitate operațională. Sistemul se bazează pe o rețea de sisteme de automatizare care reglementează accesul, controlează plata și înregistrează toate acțiunile într-o bază de date. Poate fi utilizat împreună cu recunoașterea plăcuțelor de înmatriculare ANPR, dispozitive VoIP AV, camere de securitate, cip EMV și carduri de contact, carduri NFC fără contact, cititoare de etichete RFID cu rază lungă și multe alte tehnologii.

  • Combinând stilul și tehnologia, noul sistem CAME PKE este o evoluție a seriei CAME PS ONE și PARKARE ELEGANCE cu hardware și software nou.
  • Tehnologia media cu carduri cu coduri de bare și coduri QR, precum și identificarea cardului bancar și NFC cu plata la drum, reduce semnificativ costurile de întreținere, menținând în același timp eficiența în conformitate cu cerințele sistemelor de parcare de înaltă performanță.
  • Reducerea costurilor de operare ale parcării prin utilizarea mijloacelor media moderne și a metodelor de plată.
  • Respectarea deplină a cerințelor moderne de organizare a locurilor de parcare - gestionarea locurilor de parcare, navigare în parcare, zone imbricate și intervale de timp, metode de plată și multe altele.
  • Managementul sistemului de la distanță și centralizat.
  • Integrarea cu aplicații terțe, sisteme de ticketing, sisteme de transport și sisteme de control al accesului se realizează prin intermediul API-ului disponibil (Application Programming Interface).
Sisteme de parcare

PENTRU PARCARE CU ÎNCĂRCARE MEDIE ŞI uşoară

Seria PKM asigură gestionarea centralizată a parcărilor cu costuri de operare minime, cu funcționalități semnificative cu multe avantaje. Sistemul de bază poate consta din unul sau mai multe ghișee de intrare și ieșire cu bariere, un terminal automat de plată și un server cu software de parcare. Funcționalități suplimentare sunt implementate folosind dispozitive opționale compatibile cu versiunea mai veche a sistemului - seria PKE. Păstrând stilul CAME Parkare la un preț accesibil, noul sistem PKM este un sistem cu performanțe excelente.

  • Deși sistemul PKM împărtășește multe caracteristici cu sistemul PKE de înaltă performanță, este o soluție mai rentabilă.
  • PKM este soluția optimă și elegantă de parcare pentru trafic mediu spre ușor.
  • Tehnologia utilizată în sistemul PKM reduce costul și complexitatea sistemului prin reducerea la minimum a numărului de piese mobile necesare în comparație cu alte sisteme, ceea ce îmbunătățește fiabilitatea și reduce costurile de operare.
  • Sistemul PKM poate fi utilizat cu sistemul ANPR de recunoaștere a plăcuțelor de înmatriculare, dispozitive VoIP AV, camere de securitate, cip EMV și carduri de contact, carduri NFC fără contact și multe alte tehnologii.
Sisteme de parcare
Incarcare...


Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙