VIDEO INTERFONIE

Cu produsele moderne de interfonie și video interfonie de la CAME, aduci în locuința ta o gamă extinsă de echipamente IP, care oferă soluții audio și video standard sau rezistente la acte de distrugere, atât pentru utilizare individuală cât și pentru mai multe locații, precum și dispozitive multifuncționale și panouri de concierge.

Soluțiile CAME sunt create pentru a satisface nevoile variate ale utilizatorilor. Poți opta pentru un interfon ca parte a unui set complet pregătit sau să alegi separat fiecare dispozitiv necesar din gama largă de produse CAME disponibile.

De exemplu, setul complet de interfonie audio este potrivit pentru o casă cu o singură familie, dar poate fi extins cu ușurință pentru a acoperi cerințele unei locuințe cu două familii. În același timp, setul complet de video interfonie Lithos LVKITPEV04 oferă tehnologie avansată, inclusiv o unitate interioară video modernă, funcţionare hands-free, cameră cu rezoluţie înaltã şi monitor video, buton iluminat de sonerie şi staţie exterioarã cu panou din inox.

Indiferent de configurația sau nevoile tale specifice, soluțiile CAME de interfonie și video interfonie sunt adaptate să-ți ofere siguranța și confortul dorit în fiecare moment al zilei.

3 Rezultate
Kit complet video interfonie Lithos LVKITPEV04, Cameromania.com
Kit complet video interfonie Lithos LVKITPEV04
Kit complet video interfonie Lithos LVKITPEV04: Tehnologie Bus cu 2 fire unitate interioară video modernă cu funcție hands-free, cameră de înaltă rezoluție și monitor video,  buton de sonerie iluminat și stație exterioară cu panou din oțel inoxidabil
Cere oferta
Kit complet audio-interfonie LITHOS LCKITPEC04, Cameromania.com
Kit complet audio-interfonie LITHOS LCKITPEC04
Kit complet audio-interfonie. Set de interfon a fost dezvoltat pentru o casă unifamilială, dar poate fi extins opțional în modul cu două familii (și mai târziu).
 
Cere oferta
Kit complet video-interfonie AGATA X1 8K40CF-020, Cameromania.com
Kit complet video-interfonie AGATA X1 8K40CF-020
Kit video-interfon unifamilial compus din monitor AGT V montat pe perete, unitate externă încasabilă cu modul electronic MTMV/01, panou frontal cu un buton de apel și cadru cu 1 modul cu finisaj aluminiu anodizat, alimentare VAS/101 .
Cere oferta

Incarcare...


Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙