BOLARZI

 

Aceste sisteme de automatizare sunt alimentate standard cu 380V AC 3-Phase 50/60 Hz, cu un motor între 2,2 și 5,5 kW, în funcție de numărul de bolarzi. Ele pot fi, de asemenea, alimentate opțional cu 220V, 110V 1-Phase 50/60 Hz sau 24V DC în situații de urgență.

Unitatea de comandă, alimentată cu 24V DC și controlată de un PLC, asigură funcționarea corectă a sistemului. Viteza de operare este de aproximativ 2,5 - 5 secunde pentru ridicare și coborâre, iar ridicarea de urgență poate fi realizată în aproximativ 1,5 secunde, folosind un acumulator hidraulic opțional.

Acești stâlpi de parcare retractabili sunt certificați pentru rezistența lor la impact, având clasificări M50 (K-12) și M40 (K-8), conform standardului ASTM 2656-07. Rezistența lor pe ax ajunge până la 70 de tone.

Pentru a achiziționa unul dintre sistemele noastre, fie de automatizări porți, fie bariere sau chiar bolarzi retractabili, te invităm să completezi formularul de ofertă disponibil pe site, iar ulterior echipa CAME va realiza o ofertă de preț personalizată.

1 Rezultate
Ansamblu stâlpi retractabili automați (bolarzi) certificati la impact Came Ozak HBD 900mm, Cameromania.com
Ansamblu stâlpi retractabili automați (bolarzi) certificati la impact Came Ozak HBD 900mm
Ansamblu de la minim 1 la maxim 7 unitati  stâlpi retractabili automați (bolarzi) certificat la impact conform standard ASTMF2656 - M50 (K12) si M40 (K8) hidraulic cu cabinet suprateran și PLC de comandă H 900mm
Cere oferta

Portofoliul de Stâlpi retractabili automați HBD al CAME

CAME se distinge prin varietatea soluțiilor sale în ceea ce privește stâlpii retractabili automatizați. Cu o experiență vastă și cunoștințe tehnologice avansate, echipa noastră de specialiști este capabilă să ofere o gamă completă de produse și servicii adaptate necesităților individuale ale fiecărui client.

De la stâlpii retractabili HBD pentru parcările spațiilor comerciale sau rezidențiale și până la bolarzi de înaltă securitate pentru zone cu trafic pietonal intens, portofoliul CAME acoperă diverse aplicații, asigurând un control eficient și sigur al accesului în diferite locații.

Specialiștii noștri pot dezvolta soluții integrate personalizate care să îndeplinească cerințele specifice ale fiecărui proiect. Prin utilizarea sistemelor de automatizare, CAME contribuie la crearea unui mediu sigur și eficient oriunde sunt implementate aceste soluții de control al accesului.


Incarcare...


Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙