Turnicheti CAME

Porțile automate batante reprezintă soluții versatile pentru controlul accesului, oferind o eficiență sporită și securitate maximă. Aceste sisteme de automatizare, cunoscute și sub denumirea de turnicheți batanți, sunt proiectate special pentru a satisface nevoile persoanelor cu dizabilități, asigurând un acces controlat și confortabil.

Cu o coroană luminoasă de semnalizare integrată, turnichetul automatizat aduce un plus de vizibilitate, semnalând mișcarea canatului și starea funcționării. Controlul riguros al accesului este garantat prin semnalizarea acustică, indicând orice încercare de forțare a deschiderii.

Un aspect esențial al acestor turnicheți este reversibilitatea lor, oferind posibilitatea de deschidere manuală în caz de blackout și asigurând fluxul neîntrerupt al intrărilor și ieșirilor.

Motorul cu encoder integrează tehnologii moderne pentru detectarea obstacolelor, reglarea vitezei și gestionarea încetinirilor, contribuind la siguranța generală a sistemului. Display-ul pentru programare și afișarea funcțiilor este ușor accesibil, iar activarea mișcării poate fi realizată prin diverse mijloace, precum transpondere, carduri magnetice, butoane sau fotocelule.

Memory Roll garantează salvarea configurării și a utilizatorilor, iar integrarea în barierele modulare este simplă și eficientă. Aceste porți automate reprezintă soluția ideală pentru gestionarea accesului în mod inteligent și sigur.

7 Rezultate
Turnichete poartă batantă persoane dizabilități Came Ozak 705E N1, Cameromania.com
Turnichete poartă batantă persoane dizabilități Came Ozak 705E N1
Turnichetele 705E N1 este un turnichete poartă batantă, din oțel inoxidabil și panouri din plexiglas.
Cere oferta
Turnichete poartă batantă persoane dizabilități dublu Came Ozak 705E N1 D, Cameromania.com
Turnichete poartă batantă persoane dizabilități dublu Came Ozak 705E N1 D
Turnichete 705E N1 D este un turnichete poartă batantă persoane dizabilități dublu Camedin oțel inoxidabil și panouri din plexiglas
Cere oferta
Turnichete poartă batantă persoane dizabilități Came Ozak 605 S, Cameromania.com
Turnichete poartă batantă persoane dizabilități Came Ozak 605 S
Turnichete poartă batantă persoane dizabilități Came 605 S din otel inoxidabil si panou plexigas
Cere oferta
Turnichete poartă batantă persoane dizabilități dublu Came Ozak 605 S, Cameromania.com
Turnichete poartă batantă persoane dizabilități dublu Came Ozak 605 S
Turnichete poartă batantă persoane dizabilități dublu Came 605 D din otel inoxidabil si panou plexigas
Cere oferta
Poartă batantă automată Came Ozak GLA1, Cameromania.com
Poartă batantă automată Came Ozak GLA1
Poartă batantă automată Came Ozak GLA1, Sistemul deschide aripile la 90°, mecanism motorizat bidirecțional DC cu ajustări de cuplu și viteză.
Cere oferta
Poartă batantă automată Came Ozak GLA2, Cameromania.com
Poartă batantă automată Came Ozak GLA2
Poartă batantă automată Came Ozak GLA2, Sistemul deschide aripile la 90°, mecanism motorizat bidirecțional DC cu ajustări de cuplu și viteză.
Cere oferta
Poartă batantă automată interior exterior Came Ozak GL B1, Cameromania.com
Poartă batantă automată interior exterior Came Ozak GL B1
Poartă batantă automată pentru interior si exterior Came GL B1, Sistemul deschide aripile la 90°, mecanism motorizat bidirecțional DC cu ajustări de cuplu și viteză
Cere oferta

Portofoliul de Turnicheti al CAME

Portofoliul CAME cuprinde numeroase proiecte pentru care echipa noastră a oferit soluții de control al accesului pentru diverse utilități. Turnicheții reprezintă o inovație în controlul fluxurilor de persoane, fiind integrați în multiple spații. Cu o gamă de produse adaptate pentru aplicații simple sau proiecte complexe, turnicheții CAME se disting prin tehnologia avansată și designul modern.

Produsele din portofoliul de turnicheți au fost implementate cu succes în funcție de specificul fiecărui proiect, iar în timp și-au demonstrat calitatea și eficiența. Indiferent dacă este vorba de gestionarea accesului în birouri, spații publice sau locații industriale, turnicheții CAME reprezintă alegerea ideală pentru asigurarea securității și controlului fluid al trecerii persoanelor.


Incarcare...


Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙