BOLARZI

Fabricați conform standardelor internaționale de siguranță, precum PAS 68, ASTM și IWA 14, bolarzii retractabili automați RBD sunt recunoscuți pentru rezistența lor remarcabilă la distrugere și impact. Aceștia sunt ideali pentru utilizarea în amenajări guvernamentale, zone cu trafic pietonal intens și acces restricționat pentru vehicule.

Dotate cu sisteme de automatizare avansate, acești stâlpi de parcare retractabili asigură o operare rapidă și fiabilă. Unitatea de comandă PLC și motorul puternic permit ridicarea și coborârea rapidă a stâlpilor, iar funcția de ridicare de urgență garantează reacția rapidă în situații critice.

Caracteristicile tehnice ale stâlpilor retractabili RBD includ alimentare standard de 380V AC, unitate de comandă cu alimentare de 24V DC și viteza de operare de aproximativ 2.5 - 5 secunde. Clasificați conform standardului ASTM 2656-07 la nivelul M30 (K-4), aceștia oferă o protecție sporită împotriva vehiculelor cu o greutate de până la 6800 kg și o viteză de deplasare de până la 48 de kilometri pe oră.

Pentru a beneficia de soluții personalizate, te invităm să completezi cererea de ofertă disponibilă la noi pe site, iar echipa CAME va veni cu cea mai bună soluție potrivită pentru proiectul tău.

CAME pune la dispoziție sisteme de automatizare pentru porți, stâlpi de parcare, bariere automate, turnicheți, blocatoare stradale, sisteme de parcare și alte accesorii ce contribuie la realizarea eficientă a proiectelor clienților noștri.

1 Rezultate
Ansamblu stâlpi retractabili automați (bolarzi) ranforsați Came Ozak RBD 900mm, Cameromania.com
Ansamblu stâlpi retractabili automați (bolarzi) ranforsați Came Ozak RBD 900mm
Ansamblu de la minim 1 la maxim 7 unitati  stâlpi retractabili automați (bolarzi) ranforsați RBD proiectati sa reziste conform standard ASTMF2656 - M30 C7 (K4)  hidraulic cu cabinet suprateran și PLC de comandă H=900mm
Cere oferta

Portofoliul de Stâlpi retractabili automați ranforsat RBD al CAME

De la stâlpii retractabili automați HBD potriviți pentru spațiile , până la bolarzi de înaltă securitate destinați zonelor cu trafic pietonal intens, portofoliul CAME acoperă o gamă largă de aplicații, asigurând un control eficient și sigur al accesului în diverse locații.

Experiența noastră și cunoștințele tehnologice avansate ne permit să dezvoltăm soluții personalizate care să îndeplinească cu precizie cerințele fiecărui proiect. Prin utilizarea sistemelor de automatizare CAME, contribuim la crearea unui mediu sigur și eficient oriunde sunt implementate soluțiile noastre de control al accesului.


Incarcare...


Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙