BARIERE AUTOMATE
Bariere Automate pentru Liniștea și Comoditatea Ta
Cum funcționează CAMEROMANIA.COM
1
Came Romania Alegi soluția potrivită,
folosind GHIDUL CAME
de configurare pentru a
identifica tipul de barieră
potrivită pentru proiectul tău.
2
Came Romania Lansezi cererea de ofertă
însoțită de informațiile proiectului
tău, specificând detaliile legate de
bariera de parcare sau sistemul
de acces auto dorit.
3
Came Romania Consultantul Came te va contacta
pentru a valida soluția.
4
Came Romania Stabilești detaliile cu Montatorul
CAME, care te va suna în 48h de la
comandă pentru a discuta aspecte legate de bariera electrică aleasă.
5
Came Romania Partenerul CAME finalizează
montajul în maxim 15 zile lucrătoare, asigurându-se că bariera de parcare este conformă cu specificațiile - închei opțional un contract de mentenanță.

Barierele automate reprezintă soluții inovatoare pentru monitorizarea și controlul accesului vehiculelor în diverse medii, oferind o gamă variată de opțiuni pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărui proiect. Indiferent dacă este vorba despre gestionarea accesului unei parcări, a unei zone rezidențiale sau a unui amplasament industrial, barierele automate CAME sunt proiectate să asigure securitatea și eficiența în trecerea vehiculelor.

Gama diversificată de oferte include bariere cu lățimi de trecere variabile, începând de la 2,5 metri și ajungând până la 12 metri, bariere cu lanț, dar și blocatoare stradale. Pentru deschideri mai mari, este posibilă instalarea și sincronizarea a două bariere, asigurând astfel o acoperire eficientă a spațiilor extinse.

Intensitatea funcționării este adaptată specific nevoilor locației, variind de la bariere cu intensitate redusă pentru zone cu trafic redus, până la bariere cu funcționare continuă pentru zonele cu trafic intens. Aceasta oferă flexibilitate în implementarea soluțiilor de automatizare, asigurând eficiență maximă în funcție de cerințele fiecărui spațiu.

În cazul clădirilor rezidențiale sau publice, pot fi folosite în locul unor porți automatizate, sporind astfel intensitatea traficului și facilitând un mod de deplasare mai rapid al vehiculelor.

Durabilitatea și fiabilitatea sunt caracteristicile esențiale ale barierei auto, cu modele testate la până la 10 milioane de cicluri MCBF. În plus, accesoriile și dispozitivele de securitate permit personalizarea soluției în funcție de specificul proiectului.

De asemenea, modelele conectate la serviciul cloud CAME Connect oferă posibilitatea de control la distanță, facilitând administrarea și monitorizarea sistemului de oriunde în lume.

Cu barierele electrice CAME, se deschide calea către un control eficient și securizat al accesului vehiculelor într-o varietate de contexte.

 

7 Rezultate
Barieră acces auto CAME GARD GT4  3milioane cicluri MCBF pasaj maxim 4m, Cameromania.com
Barieră acces auto CAME GARD GT4 3milioane cicluri MCBF pasaj maxim 4m
Barieră acces auto completă CAME GARD GT4 pentru pasaj cu lungimea maximă de 4m, testat pentru utilizare intensivă de 350 de cicluri/oră și 3 milioane de cicluri MCBF, operator 24V DC cu Advanced Speed Control și sistem de semnalizare LED roșu/verde
Cere oferta
Barieră acces auto CAME GARD GT8 3milioane cicluri MCBF pasaj maxim 6m , Cameromania.com
Barieră acces auto CAME GARD GT8 3milioane cicluri MCBF pasaj maxim 6m
Barieră acces auto completă CAME GARD GT8 pentru pasaj cu lungimea maximă de 6m, testat pentru utilizare intensivă de 160 de cicluri/oră și 3 milioane de cicluri MCBF, operator 24V DC cu Advanced Speed Control și sistem de semnalizare LED roșu/verde
Cere oferta

Portofoliul de Bariere al CAME

Portofoliul CAME include o multitudine de proiecte finalizate cu ajutorul soluțiilor pentru controlul accesului. Printre acestea enumerăm sistemele de automatizare pentru bariere, blocatoare de parcare automate și bariere cu lanțuri, fiecare adaptate pentru a satisface cerințele specifice ale clienților.

Fie că este vorba despre protejarea accesului în parcări rezidențiale, industriale sau la locații comerciale, produsele CAME sunt recunoscute pentru durabilitatea și fiabilitatea lor, asigurând funcționarea în diverse condiții.

Produsele din portofoliul CAME au fost implementate în numeroase proiecte cu succes, confirmând încrederea în calitatea acestora. Blocatoarele de parcare automate și barierele cu lanțuri CAME au oferit soluții eficiente în gestionarea accesului vehiculelor în spații restrânse, în timp ce sistemele de automatizare pentru bariere au adus un nivel înalt de securitate și control în proiectele unde au fost integrate.

Alegând produsele din portofoliul CAME, clienții beneficiază nu doar de tehnologie de vârf, ci și de experiența și fiabilitatea dovedită în numeroasele proiecte realizate.


Incarcare...


Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙