BLOCATOARE DE PARCARE AUTOMATE

Blocatoare de Parcare Automate - Soluția CAME

Blocatoarele de parcare automate UNIPARK reprezintă o soluție revoluționară pentru rezervarea și gestionarea eficientă a locurilor de parcare în spațiile rezidențiale și publice. Aceste blocatoare de parcare automate sunt proiectate pentru a oferi utilizatorilor o experiență de parcare comodă și sigură, având posibilitatea de a controla accesul la locurile lor de parcare printr-un sistem automatizat și inovator.

Cu un design compact și o funcționare intuitivă, blocatoarele de parcare automate UNIPARK sunt dotate cu tehnologie de ultimă generație, facilitând rezervarea și utilizarea eficientă a spațiilor de parcare. Fie că este vorba despre spații rezidențiale sau publice, aceste dispozitive oferă o soluție completă și modernă pentru problemele legate de accesul la locurile de parcare.

Blocatorul automat pentru parcare UNIPARK dispune de un sistem de automatizare avansat, acționat cu ajutorul unei telecomenzi, oferind utilizatorilor posibilitatea de a controla blocatorul și de a rezerva locul de parcare în mod convenabil. Sistemul este prevăzut și cu funcționare de urgență în caz de pană de curent, asigurând un acces neîntrerupt chiar și în situații critice.

Sistemele de automatizare integrate în blocatoarele parcare automate UNIPARK asigură o funcționare fiabilă, eliminând nevoia de intervenție umană în procesul de gestionare a locurilor de parcare. În plus, bariera automată cu lanț adaugă un nivel suplimentar de securitate și control asupra accesului, garantând că doar persoanele autorizate au permisiunea de a utiliza locurile de parcare rezervate.

Cu capacitatea de a fi controlate prin radiofrecvență, blocatoarele de parcare automate UNIPARK aduc confort și flexibilitate utilizatorilor, permitându-le să-și gestioneze eficient spațiile de parcare fără a fi nevoie de intervenție fizică.

Portofoliul de Blocatoare de Parcare al CAME

Portofoliul de Blocatoare de Parcare cuprinde numeroase proiecte duse la bun sfârșit cu ajutorul produselor CAME. Aceste produse, precum blocatoarele de parcare automate, împreună cu sistemul de barieră, sunt integrate în sisteme de automatizare avansate, oferind un control precis și fiabil al accesului vehiculelor.

Fie că este vorba despre proiecte rezidențiale, comerciale sau industriale, produsele CAME au fost alese în mod constant datorită performanțelor lor remarcabile și fiabilității dovedite în timp.

Cu tehnologie avansată și o gamă diversificată de opțiuni, proiectele din portofoliul CAME au fost realizate în funcție de nevoile individuale ale fiecărui client, oferind astfel soluții personalizate atât în proiectele de blocatoare de parcare, cât și în cele de automatizare a porților.


Cere o oferta

Categorii Recomandate


Incarcare...


Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙