BOLARZI

Alimentarea standard a bolarzilor este de 380V AC 3-Faze 50/60 Hz, cu un motor de 2,2-5,5 kW (în funcție de numărul de bolarzi). Opțional, pot fi alimentați și la 220V sau 110V 1-Fază 50/60 Hz, sau chiar la 24V DC în situații de urgență.

Unitatea de comandă, alimentată la 24V DC și controlată de PLC, este plasată în cabinetul unității de alimentare. Viteza de operarea stâlpilor de parcare retractabili variază între aproximativ 2,5 - 5 secunde (urcare/coborâre), în funcție de numărul de bolarzi din set. În caz de urgență, ridicarea în sus se poate realiza în aproximativ 1,5 secunde cu ajutorul unui acumulator hidraulic opțional.

Aceste sisteme beneficiază de clasificări IP55 pentru unitatea hidraulică, IP67 pentru electronice (opțional, cu protecție suplimentară) și IP68 pentru pistonul hidraulic, asigurând o protecție adecvată împotriva factorilor externi. Cu o rezistență pe ax de 50 tone, sistemele TBD oferă o protecție sporită împotriva accesului nedorit.

Dacă soluția potrivită pentru proiectul tău este reprezentată de stâlpii retractabili automatizați TBD, te invităm să completezi cererea de ofertă disponibilă la noi pe site, iar specialiștii CAME vor reveni cu o ofertă personalizată în funcție de necesitățile și specificațiile proiectului tău.

CAME pune la dispoziție sisteme de automatizare pentru porți, stâlpi de parcare, bariere automate, turnicheți, blocatoare stradale, sisteme de parcare și alte accesorii ce contribuie la realizarea eficientă a proiectelor clienților noștri.

3 Rezultate
Stâlp retractabil automat (bolard) Came Ozak TBD 600mm, Cameromania.com
Stâlp retractabil automat (bolard) Came Ozak TBD 600mm
CAME TBD Stâlp retractabil automat ( bolard ) hidraulic cu cabinet suprateran și PLC de comandă H=600mm
Cere oferta
Stâlp retractabil automat (bolard) Came Ozak TBD 800mm, Cameromania.com
Stâlp retractabil automat (bolard) Came Ozak TBD 800mm
CAME TBD Stâlp retractabil automat ( bolard ) hidraulic cu cabinet suprateran și PLC de comandă H=800mm
Cere oferta
Ansamblu de stâlpi retractabili automați (bolarzi) Came Ozak TBD 600-800mm, Cameromania.com
Ansamblu de stâlpi retractabili automați (bolarzi) Came Ozak TBD 600-800mm
Ansamblu de la minim 1 la maxim 7 unitati de stâlpi retractabil automați (bolarzi) Came Ozak TBD 600-800 mm cu o unitate hidraulica cu cabinet suprateran și PLC de comandă.
Cere oferta

Portofoliul de Stâlpi retractabili automați ranforsat TBD al CAME

Portofoliul variat al CAME include o gamă largă de proiecte pentru stâlpi retractabili automați, satisfăcând diverse nevoi ale clienților noștri. De la stâlpii retractabili TBD, potriviți pentru spații cu cerințe specifice, până la bolarzi de înaltă securitate proiectați pentru zonele aglomerate cu trafic pietonal intens, soluțiile CAME asigură un control eficient și sigur al accesului în diferite locații.

Indiferent dacă este vorba despre protejarea perimetrului unei proprietăți sau gestionarea traficului în zone publice, portofoliul CAME oferă opțiuni flexibile și de încredere pentru orice cerințe de securitate.

Experiența echipei noastre permite crearea unor soluții personalizate pentru fiecare client, reușind prin implementarea sistemelor de automatizare CAME să contribuim la crearea unui mediu sigur și eficient în orice locație.


Incarcare...


Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙