CameRomania
5 PAȘI SIMPLI PENTRU LINIȘTEA ȘI COMODITATEA TA
CUM FUNCȚIONEAZĂ CAMEROMANIA.COM?
1
Came Romania Alegi soluția potrivită,
folosind GHIDUL CAME
de configurare
2
Came Romania Lansezi cererea de ofertă
însoțită de informațiile
proiectului tău
3
Came Romania Consultantul Came
te va contacta pentru
a valida soluția
4
Came Romania Stabilești detaliile cu Montatorul
CAME, te va suna în 48 de ore de la
comandă
5
Came Romania Partenerul CAME finalizează
montajul  in maxim 15 zile lucrătoare, închei opțional un contract
de mentenanță.

  • In 48h de la momentul trimiterii solicitării.

  • Maxim 15 zile lucrătoare în funcție și de disponibilitatea ta.

  • În funcție de particularitățile proiectului tău Partenerul iți vă cota valoarea montajului. Odată acceptata oferta, nu mai ai nici o grija

  • Partnerul vă factura atât echipamentul cât și montajul și vă fi răspunzător de garanție având suportul total al CAME. Garanția este valabila atât timp cât o firma autorizata sau un partener realizează montajul conform cu documentația tehnica de instalare.

  • În funcție de complexitatea proiectuluilui tău, nivelul de lucrări suplimentare necesar și condiții meteorologice poate să dureze de la câteva ore la 1 zi întreagă. Vei fi informat înainte de către Partener de toate aceste detalii.


Rețeaua de Parteneri disponibilă prin cameonline, acoperă o mare parte din Romania. Partenerii sunt certificați, verificați și instruiți periodic prin programe de training în legătură cu tot ce înseamnă montajul și punerea în funcțiune a automatizărilor CAME. Cameonline vă pune în legătură directă cu rețeaua de specialiști care fac parte din sistemul nostru pentru a ajuta cât mai mulți clienți să aibă cea mai buna experiență. Suntem aproape de clienții nostii solicitând cât mai mult feedback și stând la dispoziția dumneavoastră și-n același timp în baza contractului de colaborare pe care îl avem cu partenerii din platforma ne asigurăm că standardele și calitatea lucrărilor de instalare automatizări sunt la cel mai înalt nivel. Cameonline nu își asumă calitatea lucrării sau prețul convenit cu instalatorul partener pentru montajul automatizării. Vă recomandam călduros să solicitați factura și garanție la sfârșitul lucrării. Cameonline nu își asumă nici o responsabilitate privind relația contractuala intre firmele recomandate și clientul beneficiar.
Incarcare...


Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙