BARIERE AUTOMATE

INTERCOM SI SMART HOME

TURNICHETI

BOLARZI

BLOCATORI STRADALI

SISTEME DE PARCARE

LA CAME TEHNOLOGIA A DEVENIT SINONIMĂ CU SIGURANȚA ȘI A REVOLUȚIONAT PIAȚA AUTOMATIZĂRILOR, ANTICIPÂND NORMELE EUROPENE ÎN VIGOARE VIZAVI DE SIGURANȚA INSTALAȚIILOR EN12453 si EN12445.

BENEFICII PENTRU CLIENȚI ȘI INSTALATORI

CAME Tested oferă clienților săi liniștea că automatizările sunt și mai fiabile, durabile și certificate din punct de vedere legal.

SIMPLIFICĂM MUNCA PROFESIONIȘTILOR:

  • Punând la dispoziție formare continuă și cursuri de perfecționare privind securitatea soluțiilor CAME
  • Introducând un nou panou de control și un sistem de cablaj pentru instalare și întreținere ușoară
  • Garantând securitatea în instalare prin intermediul operatorilor testați în cadrul sistemului, și deci, în deplină conformitate cu Regulile Europene
  • Rezultat? Securitate maximă și ușor de verificat.
Certificari CAME

CAME ARE CERTIFICARE 100% FABRICAT IN ITALIA DE LA INSTITUTUL ITALIAN DE CALITATE ȘI DE LA INSTITUTUL ITALIAN DE PROTECȚIA PRODUSELOR (ITPI)

Această acreditare a fost acordată CAME pentru că a îmbinat măiestria și creativitatea italiană cu o politică corporativă care se concentrează pe designul italian, asamblarea la nivel național și parteneriate cu furnizori italieni renumiți și de încredere, care au crescut în simbioză cu brandul CAME în peste 50 de ani de activitate.

Marca 100% Made in Italy stă dovada unui proces de fabricație de calitate, care asigură performanțe fiabile și eficiente din punct de vedere tehnologic, rezistență la uzură dovedită pentru o serie de operațiuni care simulează activitate intensivă timp de 10-15 ani, rezistență la temperaturi extreme și influențe specifice, teste de performanță ale unităților de control în condiții de interferență electromagnetică (zgomot condus și indus).

ADN-ul NOSTRU ESTE DESPRE A FACE TOTUL PENTRU CALITATE ȘI SIGURANȚĂ

De mai bine de 20 de ani, chiar atunci când piața încă nu accepta acest subiect, am luat calea certificării, aceasta fiind dovada preocupării noastre firești de a garanta tot ce este mai bun. De atunci, ne-am dovedit întotdeauna competența în obținerea tuturor certificatelor care dovedesc atenția noastră față de calitatea proceselor noastre de producție, sustenabilitate și contact uman.

Certificari CAME
Incarcare...


Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙