Turnicheti CAME

Turnichetul "tip punte" reprezintă o soluție eficientă în domeniul sistemelor de automatizare, integrând cu succes funcționalitățile turnicheților cu cele ale automatizărilor pentru porți. Acest dispozitiv bidirecțional se distinge prin carcasă sa ergonomică în formă de U și cele 3 brațe robuste din oțel inoxidabil.

Cu un design modern și solid, turnichetul "tip punte" oferă o soluție fiabilă pentru controlul accesului în diverse medii, de la instituții publice la spații private. Sistemele de automatizare încorporate în acest dispozitiv asigură o gestionare eficientă a fluxului de persoane, contribuind la securitatea și eficacitatea spațiilor în care este implementat.

Brațele din oțel inoxidabil conferă durabilitate și rezistență la factorii de mediu, asigurând o funcționare optimă în condiții variate. Turnichetul "tip punte" devine astfel o alegere potrivită pentru medii cu trafic intens, datorită combinației dintre estetică și performanță.

În plus, integrarea cu sistemele de automatizare permite o sincronizare perfectă între diferitele puncte de acces, contribuind la creșterea eficienței în gestionarea fluxurilor de persoane. Cu această soluție, se asigură o securitate sporită în orice context.

Turnichetul "tip punte" cu automatizare avansată reprezintă astfel o alegere de încredere pentru implementarea unor soluții moderne de control al accesului, integrând tehnologie de vârf într-un design modern.

3 Rezultate
Turnichete bidirecțional tip punte Came Ozak 700E N1, Cameromania.com
Turnichete bidirecțional tip punte Came Ozak 700E N1
700 E N1 este  un turnichete bidirecțional cu carcasă în formă de U cu 3 brațe din oțel inoxidabil.
Cere oferta
Turnichete bidirecțional tip punte dublu Came Ozak 700E N1 D, Cameromania.com
Turnichete bidirecțional tip punte dublu Came Ozak 700E N1 D
Turnichetele  700E N1 D  este  un turnichet bidirectional cu carcasa in forma de U cu 3 brate din otel inoxidabil.
Cere oferta
Turnichete bidirectional tip punte Came Ozak 700R N1 motorizat, Cameromania.com
Turnichete bidirectional tip punte Came Ozak 700R N1 motorizat
Turnichete 700 R N1 este  un turnichet bidirectional cu carcasa in forma de U cu 3 brate din otel inoxidabil motorizat
Cere oferta

Portofoliul de Turnicheti al CAME

Portofoliul extins de turnicheți al CAME cuprinde numeroase soluții pentru controlul accesului în diverse medii, de la spații comerciale și birouri la cele publice și industriale. Cu o gamă variată de modele și caracteristici, turnicheții CAME oferă flexibilitate în funcție de specificul fiecărui proiect.

Prin acest sistem de automatizare, turnicheții oferă un plus de eficiență și securitate în zonele cu trafic intens de persoane, motiv pentru care au fost aleși drept soluția ideală atât în proiecte simple, cât și în proiecte complexe, asigurând nu doar controlul accesului, ci și o experiență fluidă pentru acestea.


Incarcare...


Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙