BOLARZI

Cu diametru, înălțime și clasă de rezistență anti-distrugere diferite în funcție de necesități, bolarzii sunt fabricați conform standardelor europene PAS 68, standardelor americane ASTM (DOS) și standardelor internaționale IWA 14, asigurând proprietăți anti-distrugere ridicate, validate prin teste de impact și confirmate prin Certificate.

Bolarzii retractabili CAME OZAK sunt ideali pentru utilizarea în amenajări guvernamentale, zone cu trafic pietonal intens și acces limitat pentru vehicule.

TBD (Trafic Model) fix este o opțiune fiabilă pentru controlul traficului, având o rezistență pe ax de 50T, oferind astfel o soluție sigură pentru diferitele nevoi ale clienților noștri.

Pentru informații suplimentare cu privire la ofertă, te invităm să completezi cererea de ofertă disponibilă la noi pe site, iar specialiștii CAME vor realiza o ofertă de preț personalizată în funcție de necesitățile și specificațiile proiectului tău.

CAME pune la dispoziție sisteme de automatizare pentru porți, stâlpi de parcare, bariere automate, turnicheți, blocatoare stradale, sisteme de parcare și alte accesorii, putând astfel să contribuim la realizarea a numeroase tipuri de proiecte, indiferent de anvergura sa.

1 Rezultate

Portofoliul de Stâlpi ficși sau detașabili al CAME

CAME pune la dispoziție o gamă variată de soluții pentru stâlpi retractabili, ficși sau detașabili, adaptate nevoilor diverse ale clienților noștri. De la bolarzi retractabili ce respectă cele mai stricte standarde, la opțiuni precum TBD, RBD sau HBD, portofoliul nostru include o varietate de produse create pentru a răspunde diferitelor cerințe în materie de securitate și control al accesului.

Experiența specialiștilor noștri și cunoștințele extinse în automatizare permit dezvoltarea unor soluții integrate și personalizate pentru fiecare client. Indiferent de diametrul, înălțimea sau clasa de rezistență la distrugere necesare, CAME oferă stâlpi retractabili automatizați care se pot adapta oricărui mediu și oricărei aplicații.


Incarcare...


Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙