1. Termeni si conditii de utilizare

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor prezentate pe site-ul www.cameromania.com implică acceptarea termenilor și condițiilor enumerate mai jos. Pentru a fi informat despre toate condițiile de utilizare ale acestui site, vă rugăm să parcurgeți toate secțiunile.
Cameromania.com își rezervă dreptul de a face modificări și actualizări ale acestor termeni și condiții, precum și ale ofertei, fară o notificare prealabilă și fară precizarea motivelor; de asemenea, Cameromania.com își rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni și erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere sau erori ale produselor software utilizate pentru funcționarea site-ului. Vă rugam să citiți cu atenție termenii și condițiile de fiecare dată când folosiți acest site. Continuarea folosirii site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate.

Conținutul site-ului www.cameromania.com este proprietatea SC KADRA TECH SRL și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fară acordul scris al SC KADRA TECH SRL a oricăror elemente regăsite în site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protecție, atrage după sine consecințele prevăzute de legislația în vigoare.
Cameromania.com își rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienții ce manifestă un comportament sau un limbaj neadecvat (agresiv, jignitor, licențios etc), sau clienți care au în istoricul cerere cotatie proiectlor livrări refuzate.
Toate preturile afișate includ TVA!

Cameromania.com este o platformă care intermediază în condiții clare relația dintre consumatorul final și Partenerul cameromania.com, care se ocupă atât de vânzarea directă a automatizărilor cât și de cotarea și realizarea montajului, garanții și orice altă obligație legală care rezida din acest act.
Cameromania.com își asumă supervizarea întregului proces: că fluxul de lucru vă fi unul simplu și clar atât pentru Partenerul contractat în cadrul platformei cât și pentru clientul final.

Efectuarea unei cereri de cotație proiect pe site  www.cameromania.com reprezintă acordul dumneavoastra cu termenii și condițiile de mai jos:

 • Prin înregistrarea unei Cereri cotație proiect pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Partenerul Cameromania.com ( Vânzătorul ) ul îşi derulează operaţiunile comerciale. De asemenea, la finalizarea înregistrării Cerere cotație proiect pe Site, Cumpărătorul certifică faptul că a luat la cunoştinţă condiţiile şi termenii de derulare a Contractului dintre acesta şi Partnerul Cameromania.com ( Vânzătorul ) , precum şi că este de acord cu acestea.

 • Notificarea primită de către Cumpărător, după efectuarea Cerere cotație proiect are rol de informare şi nu reprezintă acceptarea Cerere cotație proiect. Această notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

 • Pentru motive justificate, Partenerul Cameromania.com ( Vanzatorul ) ul îşi rezervă dreptul de a modifica cantitatea Produselor şi/sau Serviciilor din Comandă. Dacă modifică cantitatea de Produse şi/sau Servicii din Comandă, va anunţa Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziţia Partnerului Cameromania.com ( Vânzătorul ) ului la efectuarea Cerere cotație proiect şi va returna suma achitată.

 • Pentru Cerere cotație proiect ce urmează a fi livrate preţurile şi rezervările Produselor şi/sau Serviciilor sunt valabile 5 (cinci) zile de la înregistrarea Cerere cotație proiect de către Cumpărător.

 • Sunt considerate documente ale contractului, certificatele de garanție, certificatele de conformitate, instrucțiunile de utilizare și orice alte documente care însoțesc produsele comandate de client.

 •  Clientul/Cumpărătorul poate efectua Cerere cotație proiect pe Site, prin adăugarea Produselor şi/sau Serviciilor dorite în coşul de cumpărături, urmând a finaliza Comanda efectuând plata prin una dintre modalităţile indicate expres. Odată adăugat în coşul de cumpărături, un produs este disponibil pentru achiziţie în măsura în care există stoc disponibil pentru acesta. Adăugarea unui produs în coşul de cumpărături, în lipsa finalizării Cerere cotație proiect, nu atrage după sine înregistrarea unei cereri cotație proiect, implicit nici rezervarea automată a Produsului/Serviciului.

 •  Prin finalizarea Cerere cotație proiect, Cumpărătorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete şi adevărate la data plasării Cerere cotație proiect.

 •  Prin finalizarea Cerere cotație proiect, Cumpărătorul consimte că Partenerul Cameromania.com ( Vânzătorul) poate să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Partenerul Cameromania.com ( Vanzatorul ) , în orice situație în care este necesară contactarea Cumpărătorului.

 •  Partenerul Cameromania.com ( Vanzatorul ) poate anula Comanda efectuată de către Cumpărător, în urma unei notificări prealabile adresate Cumpărătorului, fără nicio obligaţie ulterioară a vreunei părti faţă de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

 • Datele furnizate de către Client/Cumpărător, pe Site sunt incomplete şi/sau incorecte;

 • În cazul în care Clientul/Cumpărătorul solicită retragerea din Contract în cadrul termenului legal de retragere din contract, în cazul în care Comanda este achitată, Partenerul Cameromania.com ( Vânzătorul) va rambursa suma în maxim 14 (paisprezece) zile de la data informării Partenerul Cameromania.com ( Vanzatorul ) ului de către Cumpărător asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnată dupa cum urmează:

 • Clientul care solicita retragerea din Contract va trebui sa completeze Formularul de retragere/retur existent pe site, in care v-a specifica toate informatiile cerute.

 • Partnerul Cameromania.com ( Vanzatorul ) ul va putea amâna rambursarea sumei până la primirea Bunurilor vândute sau până la primirea unei dovezi conform căreia acestea au fost expediate, în cazul în care nu s-a oferit să recupereze el însuşi Bunurile (se va lua data cea mai recentă).

 • În cazul în care un Produs comandat de către Cumpărător, nu poate fi livrat de către Partnerul Cameromania.com ( Vanzatorul ) , acesta din urmă va informa Clientul/Cumpărătorul asupra acestui fapt şi va returna în contul Cumpărătorului contravaloarea Bunului şi/sau Serviciului, în termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Partnerul Cameromania.com ( Vanzatorul )  a luat la cunoştinţă acest fapt sau de la data la care Cumpărătorul şi-a exprimat în mod expres intenţia de reziliere a Contractului.

 • Cerere cotatie proiectle primite în zilele de sărbătoare vor fi procesate în prima zi lucrătoare. Se consideră comanda validă acea comandă care are toate informaţiile cerute de formular completate corect. 

 • Prin înregistrarea unei Cerere cotatie proiect pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Partnerul Cameromania.com ( Vanzatorul ) ul îşi derulează operaţiunile comerciale. De asemenea, la finalizarea înregistrării Cerere cotatie proiecti pe Site, Cumpărătorul certifică faptul că a luat la cunoştiinţă condiţiile şi termenii de derulare a Contractului dintre acesta şi Partnerul Cameromania.com ( Vanzatorul ) , precum şi că este de acord cu acestea.

 • Notificarea primită de către Cumpărător, după efectuarea Cerere cotatie proiect are rol de informare şi nu reprezintă acceptarea Cerere cotatie proiect. Această notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

 • Pentru motive justificate, Partnerul Cameromania.com ( Vanzatorul ) ul îşi rezervă dreptul de a modifica cantitatea Produselor şi/sau Serviciilor din Comandă. Dacă modifică cantitatea de Produse şi/sau Servicii din Comandă, va anunţa Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziţia Partnerul Cameromania.com ( Vanzatorul ) ului la efectuarea Cerere cotatie proiect şi va returna suma achitată.

 • Pentru Cerere cotatie proiect ce urmează a fi livrate preţurile şi rezervările Produselor şi/sau Serviciilor sunt valabile 5 (cinci) zile de la înregistrarea Cerere cotatie proiect de către Cumpărător.

 • Sunt considerate documente ale contractului, certificatele de garanție, certificatele de conformitate, instrucțiunile de utilizare și orice alte documente care însoțesc produsele comandate de client.

 •  Clientul/Cumpărătorul poate efectua Cerere cotatie proiect pe Site, prin adăugarea Produselor şi/sau Serviciilor dorite în coşul de cumpărături, urmând a finaliza Comanda efectuând plata prin una dintre modalităţile indicate expres. Odată adăugat în coşul de cumpărături, un produs este disponibil pentru achiziţie în măsura în care există stoc disponibil pentru aceasta. Adăugarea unui produs în coşul de cumpărături, în lipsa finalizării Cerere cotatie proiecti, nu atrage după sine înregistrarea unei cerere cotatie proiect, implicit nici rezervarea automată a Produsului/Serviciului.

 •  Prin finalizarea Cerere cotatie proiecti Cumpărătorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete şi adevarate la data plasării Cerere cotatie proiect.

 •  Prin finalizarea Cerere cotatie proiect, Cumpărătorul consimte că Partnerul Cameromania.com ( Vanzatorul ) ul poate să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Partnerul Cameromania.com ( Vanzatorul ) , în orice situatie în care este necesară contactarea Cumpărătorului.

 •  Partnerul Cameromania.com ( Vanzatorul ) ul poate anula Comanda efectuată de către Cumpărător, în urma unei notificări prealabile adresate Cumpărătorului, fără nicio obligaţie ulterioară a vreunei părti faţă de cealalta sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

 • Datele furnizate de către Client/Cumpărător, pe Site sunt incomplete şi/sau incorecte;

 • În cazul în care Clientul/Cumpărătorul solicită retragerea din Contract în cadrul termenului legal de retragere din contract, în cazul în care Comanda este achitată, Partnerul Cameromania.com ( Vanzatorul ) ul va rambursa suma în maxim 14 (paisprezece) zile de la data informării Partnerul Cameromania.com ( Vanzatorul ) ului de către Cumpărător asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnată dupa cum urmează:

 • Clientul care solicita retragerea din Contract va trebui sa completeze Formularul de retragere/retur existent pe site, in care v-a specifica toate informatiile cerute.

 • Partnerul Cameromania.com ( Vanzatorul ) ul va putea amâna rambursarea sumei până la primirea Bunurilor vândute sau până la primirea unei dovezi conform căreia acestea au fost expediate, în cazul în care nu s-a oferit să recupereze el însuşi Bunurile (se va lua data cea mai recentă).

 • În cazul în care un Produs comandat de către Cumpărător, nu poate fi livrat de către Partnerul Cameromania.com ( Vanzatorul ) , acesta din urmă va informa Clientul/Cumpărătorul asupra acestui fapt şi va returna în contul Cumpărătorului contravaloarea Bunului şi/sau Serviciului, în termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Partnerul Cameromania.com ( Vanzatorul )  a luat la cunoştinţă acest fapt sau de la data la care Cumpărătorul şi-a exprimat în mod expres intenţia de reziliere a Contractului.

 • Cerere cotatie proiectle primite în zilele de sărbătoare vor fi procesate în prima zi lucrătoare. Se consideră comanda validă acea comandă care are toate informaţiile cerute de formular completate corect. 

 

2. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Informatiile furnizate catre Cameromania.com sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea cerere cotatie proiectelor), conform legilor in vigoare. Cameromania.com nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. Cameromania.com isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Cameromania.com nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.
Preturile din cerere cotatie proiect electronice generate automat sunt valabile 5 zile din momentul confirmarii acestora de catre un operator al Cameromania.com.
Taxa verde este inclusa in pretul afisat pe site pentru produsele electrice unde este cazul.
Cameromania.com nu isi asuma responsabilitatea pentru diferentele de pret ale produselor expuse pe siteul www.cameromania.com cauzate de diferite erori in afisarea acestora pe site-ul www.cameromania.com.
Pentru produsele care se aduc pe baza de comanda, Cameromania.com nu poate garanta pretul si termenul de livrare.
Preturile si conditiile de livrare impreuna cu alte detalii legate de livrare se confirma numai de catre un operator al Cameromania.com sau un operator al Partenerului cameromania.com.
Toate ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.
Produsele comercializate prin intermediul www.cameromania.com sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie daca este cazul.
Cameromania.com isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau care au in istoricul cerere cotatie proiectlor livrari refuzate.
Greseli de tiparire. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, www.cameromania.com isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
 Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.
 Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie unde este cazul.

3. Politica de returnare – Cameromania.com

Site_ul cameromania.com este o platformă de care intermediază în condiții clare relația dintre consumatorul final și Partenerul cameromania.com, care se ocupa atât de vânzarea directa a automatizărilor cât și de cotarea și realizarea montajului, garanții și orice alta obligație legala care rezida din acest act. Cameromania.com își asuma supervizarea întregului proces: că fluxul de lucru vă fi unul simplu și clar atât pentru Partenerul contractat în cadrul platformei cât și pentru clientul final.

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului"
In cazul in care doresti sa returnezi produsele achizitionate, Cameromania.com iti garanteaza termenul de retur prevazut prin lege, si anume 14 zile de la primirea produsului. 
In consecinta, administratorul ofera clientilor sai, persoane fizice, posibilitatea sa returneze produsele cumparate, daca sunt respectate urmatoarele conditii:
- produsele  sa aiba ambalajul original intact (sa fie sigilate);
- produsele sa fie returnate conform procedurii (politica de retur), in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte vreo urma de uzura/deteriorare.
In ambele situatii, clientul suporta cheltuielile de transport.Costurile returnarii sunt asumate in totalitate de catre administrator doar in cazul in care clientul   constata ca produsele primite nu corespund cerere cotatie proiect (sunt altele decat cele solicitate prin transmiterea acesteia). Adresa de retur este adresa partenerului cameromania.com care va face montajul si va livra automatizarea va înapoia contravaloarea cerere cotatie proiect în cel mai scurt timp posibil, dar nu mai târziu de 14 zile de la primirea produsului returnat. Suma înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.
(Cameromania.com) transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator, iar consumatorul plătește sau se angajează să plătească prețul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atât produse, cât și servicii.

 
Procedura de returnare
Puteți solicita returul de produse în următoarele cazuri:
• Produsul livrat nu corespunde specificațiilor din site. Puteți solicita returnarea acestuia pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii (în cazul în care produsul nu mai este disponibil).
• Produs nefuncțional în primele 48 ore (2 zile lucrătoare) de la recepție.În cazul în care produsul achiziționat a fost livrat nefuncțional sau prezintă vicii de fabricație, acesta va fi înlocuit cu un produs funcțional, în urma notificării scrise sau prin prezentarea la sediu în termen de 48 de ore de la primirea produsului.
• Produs în colet deteriorat. Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm să refuzați recepția lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat și se poate întocmi un proces verbal împreună cu reprezentantul firmei de curierat în care să fie menționată starea coletului din momentul livrării. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor vă este transferat integral în momentul în care întrați în posesia fizică a produsului. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare. În cazul în care se utilizează un transportator însărcinat de către consumator, riscul este transferat în momentul livrării produselor către transportator.
• Produse livrate greșit. În cazul în care s-a livrat alt produs decât cel comandat.
Costurile de retur pentru situațiile prezentate mai sus (nu și în cazul renunțării la cumpărare) cad în sarcina magazinului nostru.
Mențiune
În toate cazurile de mai sus, cu excepția celui referitor la defectele în perioada de garanție, produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original și însoțite de toate accesoriile și documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea într-o stare ce face imposibilă revânzarea lor duce la refuzarea returului.

3.1. Retragerea din contract sau renunțarea la cumpărare - Persoane Fizice
Pașii care trebuie urmați:
1.Consumatorul completează o cerere și îl trimite la adresa de e-mail a Partenerului care a livrat si facut montajul. Cameromania va poate asista in acest demers scriindu-ne la office@cameromania.com Consumatorul are la dispoziție 14 zile de la primirea produselor pentru a anunța retragerea din contract. Formularele completate după 14 zile calendaristice nu sunt luate în considerare.
2.Așteptarea confirmării acceptării returului din partea Cameromania.com. Confirmarea acceptării returului se va face prin e-mail sau telefonic de către un reprezentant Cameromania.com în maxim două zile lucrătoare de la primirea Formularului de retur.
3.După primirea confirmării returului consumatorul va expedia produsul de returnat pe cheltuiala proprie în maxim două zile lucrătoare. Pentru expediere consumatorul poate să opteze pentru orice firmă de Curierat Rapid ce activează pe piața din România sau orice fel de modalitate de transport aleasa de acesta.
Produsul de returnat va fi trimis la adresa partenerului cameromia.

Obligatoriu pe colet se va menționa: Numele și prenumele, Adresa completă și Numărul de telefon al Expeditorului.
Obligațiile ce revin Cameromania.com
Cameromania.com supervizeaza si mediaza relatia dintre cumparator si Partenerul oficial.
În funcție de opțiunea cumpărătorului, banii proveniți din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna.
Rambursarea sumelor se va face în contul indicat la completarea cererii catre Partener . Îndeplinirea obligației de rambursare se face în termen de maxim 14 zile de la primirea de către Cameromania.com a produsului returnat.
Obligațiile ce revin Consumatorului
Consumatorul suportă costurile de returnare.
Consumatorul la returnare unui produs trebuie să se asigure că:
- Produsele returnate sunt însoțite de manualul de utilizare (unde e cazul), certificatul de garanție în original și copie a facturii de achiziție.
- Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original sigilat cu toate accesoriile și etichetele intacte)

Deteriorarea produselor sau punerea într-o stare ce face imposibilă revânzarea lor duce la refuzarea returului.

3.2. Retragerea din contract sau renunțarea la cumpărare - Persoane Juridice
Persoanele juridice au condiții speciale de retur, conform celor de mai jos:
1.Consumatorul completează cererea de RETUR și îl trimite la adresa de e-mail a partenerului. Consumatorul are la dispoziție 3 zile de la primirea produselor pentru a anunța retragerea din contract. Formularele completate după 3 zile calendaristice nu sunt luate în considerare.
2.Așteptarea confirmării acceptării returului din partea Cameromania.com. Confirmarea acceptării returului se va face prin e-mail sau telefonic de către un reprezentant Cameromania.com în maxim două zile lucrătoare de la primirea Formularului de retur.
3.După primirea confirmării returului consumatorul va expedia produsul de returnat pe cheltuiala proprie în maxim două zile lucrătoare. Pentru expediere consumatorul poate să opteze pentru orice firmă de  Curierat Rapid ce activează pe piața din România sau orice fel de modalitate de transport aleasa de acesta.

Produsul de returnat va fi trimis la adresa partnerului
Obligatoriu pe colet se va menționa: Numele persoanei juridice, Adresa completă și Numărul de telefon al Expeditorului.

Obligațiile ce revin Cameromania.com
Cameromania.com supervizeaza si mediaza relatia dintre cumparator si Partenerul oficial.
În funcție de opțiunea cumpărătorului, banii proveniți din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna.
Rambursarea sumelor se va face în contul indicat la completarea cererii catre Partener. Îndeplinirea obligației de rambursare se face în termen de maxim 14 zile de la primirea de către Cameromania.com a produsului returnat.
Obligațiile ce revin Consumatorului
Consumatorul suportă costurile de returnare.
Consumatorul la returnare unui produs trebuie să se asigure că:
- Produsele returnate sunt însoțite de manualul de utilizare (unde e cazul), certificatul de garanție în original și copie a facturii de achiziție.
- Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original sigilat cu toate accesoriile și etichetele intacte)
Deteriorarea produselor sau punerea într-o stare ce face imposibilă revânzarea lor duce la refuzarea returului.
Returnarea banilor se va face doar prin ordin de plată, indiferent de modalitatea de plată inițială.

3.3. Produse excluse, fără drept de returnare atât pentru Persoane Fizice cât și pentru Persoane Juridice
Următoarele categorii de produse nu se pot returna :
a) produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar
b) produse susceptibile de a se deteriora sau a expira rapid
c) produse consumabile desigilate aferente oricărei categorii de produse din ofertă
d) produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator - anumite produse din categoria ÎNGRIJIRE PERSONALĂ, MAMA ȘI COPILUL sau SPORT ȘI FITNESS care se folosesc pentru igiena / îngrijire corporală sau pentru alimentație.
e) produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente
f) înregistrări audio, video, sau programe informatice sigilate desigilate
g) furnizarea de conținut digital care nu este livrat pe un suport material
Aceste excepții se aplică conform Art. 16 din O.U.G. 34/2014.

De asemenea nu vor putea fi returnate:
1.Produsele care au fost aduse pe "Comandă Specială"*
*(COMANDĂ SPECIALĂ este definită ca fiind lista de produse comandată de către Consumator și care nu se află în stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei cerere cotatie proiect ferme și a plații unui avans, în termenii agreați de părți.)
2. Sumele încasate pentru Servicii (transport, manevrare, ambalare, testare, asamblare, sau orice alt serviciu listat în categoria Servicii prestat către consumator);

4. Modalitatea de plata

Clientul/Cumpărătorul poate efectua Cerere cotatie proiect pe Site, prin adăugarea Produselor şi/sau Serviciilor dorite în coşul de cumpărături, urmând a finaliza Comanda efectuând plata prin orice modalitate stabilita de comun acord cu Partenerul in momentul livrarii produselor si realizarii montajului aferent.
 

5. Politica de livrare a produselor
 
Termenul de livrare este cuprins intervalul 3 – 14 zile lucratoare in functie de tipologia de produs achizitionat dupa cum urmeaza:
In cazul produselor din categoria “ Automatizari  “ acestea sunt expediat in temen de 3 zile lucratoare prin intermediul curieratului rapid catre Partener urmand ca acesta sa faca livrarea direct la domiciliul clientului odata cu montajul.

 
Incarcare...


Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙