Controlați sigur, rapid și de la distanță toate automatizările folosind CAME Connect, cameromania.com

Cum funcționează și la ce te ajută să fii conectat cu CAMEConnect?

Bazat pe tehnologia IoT, CAME Connect permite ca dispozitivele sau sistemele CAME compatibile să fie gestionate de la distanță, schimbând radical experiența pe care o avem în spațiile unde trăim, lucrăm sau ne petrecem timpul liber.
Sistemul constă dintr-o automatizare CAME compatibilă cu Connect și un Gateway care poate fi Ethernet sau GSM, totul fiind gestionat si de aplicațiile CAME disponibile pentru mobile sau desktop.
Simplu și sigur, folosind internetul, CAME Connect permite controlul de la distanță al tuturor echipamentelor montate într-o casă, o clădire de birouri, o facilitate publică sau comercială. 

Dublu avantaj: pentru utilizator și pentru montator

Pentru utilizatorul final, CAME Connect permite gestionarea și controlul echipamentelor CAME de la distanță de pe smartphone, tabletă sau computer.
Folosind aplicația mobilă sau de pe PC, cu o platformă ușor de utilizat, cu numai câteva click-uri utilizatorul poate verifica, în orice moment, ce se întâmplă în casa sa.

Poate vedea dacă a lăsat luminile aprinse, dacă a pornit alarma sau poate chiar regla temperatura sau coborî obloanele.
Avantajele sunt evidente:
-  Management inteligent, de la distanță, al automatizărilor din locuință,
-  Rapid, prin intermediul aplicației, se poate realiza conexiunea în siguranță și verificarea stării automatizărilor,
-  Se pot activa scenarii și se pot gestiona diferitele accesuri.
Și mai simplu, puteți interacționa cu casa dvs. de la distanță, folosind un smartphone sau un laptop fie că sunteți în vacanță, la birou sau în drum spre casă.

Pentru instalator sau persoana responsabilă de mentenanța sistemelor, CAME Connect oferă propriul spațiu în cloud.
Aici, persoana responsabilă cu mentenanța se poate înregistra în siguranță, poate verifica și controla situația tuturor sistemelor instalate, asistându-și clienții de la distanță, fără a mai fi necesară deplasarea la domiciliu.
In baza unui acord, instalatorul poate să aibă acces la diferitele sisteme, fie ca să rezolve aspecte de mentenanță, fie pentru a modifica anumiți parametri de funcționare.
Avantajele se văd de la sine: instalatorul, cu autorizarea utilizatorului și cu o simplă conexiune la internet, poate realiza un diagnostic complet al sistemului, poate identifica orice anomalii și poate acționa rapid și eficient.

Cum poți beneficia de avantajele CAME Connect?
Pentru a integra CAME Connect automatizarea trebuie să fie în primul rând compatibilă cu sistemul, și apoi trebuie să fie disponibilă una dintre modalitățile de mai jos de conectare, în funcție de nevoile și de limitările din teren.
Conectarea la CAME Connect se poate face prin:

Prin Gateway GSM RGSM001S pentru controlul automatizării cu aplicația CAME Automation cod 806SA-0020
Gateway GSM RGSM001S
  • Modelul SL-0240 este disponibil pentru 50 utilizatori
  • Modelul SL-0250 este disponibil pentru 250 utilizatori

Prin Gateway Wi-Fi sau cititor Bluetooth pentru controlul automatizării prin aplicația CAME Automation cod 806SA-0140.Gateway Wi-Fi sau cititor Bluetooth pentru controlul automatizării pentru controlul automatizari prin aplicatia CAME AUTOMATION prin tehnologia CAME Connect. cod 806SA-0140.

Gateway Wi-Fi

  • Modelul SL-0210 este disponibil pentru 15 utilizatori

CAME Connect transformă clădirile inteligente într-o realitate a prezentului, contribuind la confortul și siguranța oamenilor pasionați de tehnologie și nu numai.

CAME Connect

Descoperă lista aplicațiilor Came AICI.


Incarcare...


Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙