Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
Bolarzii de la CAME, soluția pentru delimitarea și securizarea zonelor vulnerabile, cameromania.com

Bolarzii, care mai sunt cunoscuți și ca stâlpi retractabili, sunt piloni metalici de diverse grosimi capabili să asigurediferite niveluri de securitate la nivelul perimetrului unde sunt amplasați. Bolarzii sunt folosiți la exterior și presupun fundație în pământ. Ei pot fi ficși, mobili sau cu sistem retractabil.

Ce rol îndeplinesc bolarzii?

Rolul lor este să limiteze accesul în anumite zone, să protejeze diverse facilități, asigurând totodată un flux de circulație sigur atât pentru vehicule cât și pentru pietoni, permițând controlul accesului în zone publice sau private și reducând riscul de accidente din cauza impactului nedorit.

În ce scopuri poate fi folosit un bolard?

Pe lângă funcția de element vizual care limitează accesul, obiectivul principal când sunt montați bolarzii este delimitarea de spații sigure folosind elemente rezistente la impactul cu vehicule de mari tonaj care pot pătrunde (accidental sau voit) cu viteză în zona respectivă.
Datorită tehnologiei folosite, rezistenței și capacității de a securiza anumite perimetre, bolarzii de la Came rezistă la diferite tipuri de coliziuni ce ar putea fi provocate de vehicule. Bolarzii se pot monta în diverse proiecte cu obiectiv de securitate, personalizate în funcție de nevoile clientului și de spațiul care trebuie protejat.
Echipamente de securitate, bolarzii sunt simplu de montat, practici și rentabili atunci când vine vorba de protejareatrecătorilor, a cicliștilor, a proprietăților sau vehiculelor sau pentru a evita coliziuni accidentale sau intenționate. 

Cum funcționează bolarzii?

 • Delimitează și separă zone specifice
 • Delimitează zonele de parcare din spațiile publice
 • Ghidează traficul
 • Opresc accesul vehiculelor (de mare tonaj sau de viteză)
 • Protejează pietonii
 • Descurajează incidentele de tipul jafurilor sau furturilor


De asemenea, pe lângă rolul lor funcțional, bolarzii pot fi utilizați ca element decorativ care pune în valoare designul spațiilor arhitecturale și peisagistica urbană.

Unde pot fi folosiți bolarzii de la Came?

Bolarzii sunt soluția perfectă pentru securizarea zonelor aglomerate sau vulnerabile. Structura bolardului îmbină estetica, designul, cu controlul, securitatea și confortul. Datorită designului său, această soluție se poate instala oriunde: pe traseele pietonale, în zonele de parcare, pe străzile principale, în zona centrelor comerciale, a spitalelor, aeroporturilor, ansamblurilor rezidentiale, școlilor, zonelor industriale, clădirilor de birouri, podurilor, în orice zone de trecere cu flux mare de trafic.
Datorită versatilității și nivelului ridicat de securitate, bolarzii Came sunt soluții rezistente la impact mare, deci pot fi folosiți cu succes în proiecte de tipul clădirilor guvernamentale, bancare, penitenciare, aeroporturi, armată, centre de dsitrbuție. 

Tipuri de bolarzi CAME

Bolarzii pot fi ficși sau mobili (retractabili, automați), fiecare model venind cu diverse avantaje în utilizare, la nivel de securitate, control și funcționalitate. 
În funcție de nevoi, ambele modele pot fi instalte în locuri strategice, de exemplu, bolarzii ficși sunt perfecți pentru zone cu trafic mare de pietoni și vehicule, ajutând la delimitarea spațiului pentru trafic pedestru de traficul auto. Bolarzii retractabili pot fi instalați în zone de acces cu grad ridicat de securitate, pentru a controla accesul vehiculelor.

Avantajele bolarzilor CAME:

 

 • Raport bun calitate-pret: Aceste echipamente de control rutier prevăzute cu diverse niveluri de securitate și protecție, au o gamă variată de prețuri, adaptate nevoilor clienților și bugetului.
​​​​​​​
 
 • Rezistența: Nivelul de rezistență la impact al acestor soluții ajunge la 7 tone la o viteză medie de 48 de km/h.
 
 • Certificări: Bolarzii Came au fost supuși la probe de portanță în conformitate cu prevederile ISO EN 124 și sunt omologați E600.
 
 • Design: Materialele din care sunt realizați bolarzii Came sunt fier sau oțel cu finisaje galvanizate, iar designul elegant permite integrarea lor în      cele mai exigente proiecte arhitecturale.
 
 • Tehnologia: Cu sisteme hidraulice și viteză de deschidere de  2.5 secunde, aceste echipamente sunt deosebit de fiabile și inovatoare permițând garantarea securității și a controlului rutier. 
 
 • Control/Integrare: Modelele retractabile de bolarzi Came pot fi integrate într-un sistem unic de control al securității perimetrului, fiind compatibile și cu tehnologia Road Blockers de la CAME, alături de care pot crea un ansamblu de înaltă securitate, automatizat și cu mare rezistență la impact.  


 

Incarcare...


Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙