CAME KEY, aplicația care reduce timpii de setare și diagnosticare a stării automatizărilor, cameromania.com

Cu ajutorul aplicației CAME KEY se optimizează procesul de instalare a automatizărilor pentru porți, a barierelor automate și a ușilor de garaj.

Noul instrument de lucru dedicat instalatorilor este un dispozitiv Wi-Fi, care permite setarea completă a automatizării, diagnosticarea stării acesteia și copierea sau ștergerea radiocomenzilor direct de pe smartphone sau tabletă. CAME KEY execută toate aceste operațiuni fără a fi necesară conexiunea la internet.

Datorită vitezei în configurare, clienții noștri reduc timpii de montaj, iar diagnosticarea stării automatizărilor se poate face și remote.

Un alt avantaj al aplicației CAME KEY îl reprezintă faptul că asigură backup pentru setări și utilizatori pe mobil și în CAME Cloud. Astfel, un client, o dată ce a configurat setările pentru un tip de automatizare, va putea folosi aceste setări salvate în aplicație și pentru viitoarele lucrări în care montează același tip de automatizare.

CAME KEY este proiectată să simplifice operațiunile efectuate asupra echipamentelor. Utilizând această aplicație, clienții CAME configurează, setează și evaluează starea unei automatizări mult mai rapid, indiferent de condițiile meteorologice.

Interfața este prietenoasă și ușor de folosit, iar faptul că întreaga configurare a unui sistem este realizată automat și se păstrează întreg istoricul, oferă mai multă libertate echipelor de montaj, care pot interveni și face diverse modificări și verificări, fără a mai fi dependentă de o anumită persoană, mai exact cel care a pus, inițial, în funcțiune respectiva automatizare.

Astfel, stocându-se tot istoricul în aplicație, se poate face un transfer de informație între echipele de montaj, și se poate, totodată, monitoriza întreg fluxul de operațiuni pentru un anumit client. În felul acesta, se va putea ține mai ușor și în mod automat, direct din aplicație, evidența calendarului de mentenanță pentru fiecare tip de automatizare montată pentru un anumit client.


Incarcare...


Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙