Care este diferența dintre automatizarea cu funcționarea motorului la 24V DC sau 230V AC sau 36V DC?, cameromania.com
Când vine vorba de montarea porților automate, este important să știi că ambele tipuri, atât cele culisante cât și cele batante, pot fi conectate direct de la sursa de alimentare de 230V, însă tensiunea de funcționare a motorului poate fi 230V sau 24V sau chiar 36V.

Diferența dintre automatizarea cu funcționarea motorului la 24V DC sau 230V AC sau 36V DC
Numărul de cicluri deschidere-închidere pe oră vă determina ce tip de putere este necesară.
Motoarele sunt proiectate să funcționeze în anumiți parametri (cicluri deschidere-închidere /oră). Alegerea unui motor compatibil cu utilizarea preconizată este esențială pentru durabilitatea și funcționarea în siguranță a acestuia.

Pentru uz rezidențial, pentru o poartă care se deschide rar (5-15 ori pe oră), un motor electric de 230 V este mai mult decât capabil.
Motoarele de porți de 230 V sunt de obicei mai puternice și pot gestiona porți mai mari și mai grele, ceea ce le face o alegere bună pentru aplicații comerciale sau industriale.
Dacă poarta ce urmează să fie automatizată va fi utilizată mai frecvent (+15 ori pe oră), atunci se recomandă un sistem de 24 V.

Motoarele de porți de 24 V sunt mai puțin puternice, dar ele funcționează mai lin și mai silențios decât motoarele de 230V, ceea ce permite o utilizare mai intensivă.
Motoarele electrice de porți de 24V tind să fie utilizate în spații comerciale/comunitare, în timp ce acelea de 230 V pe proprietăți rezidențiale standard.
La CAME poți găsi și automatizările de 36V care au în plus și un sistem dinamic de adaptare a cuplului.

În cele din urmă, cea mai bună alegere depinde de nevoile, cerințele specifice ale porții și ale proprietății tale, precum și de buget.

 
Incarcare...


Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙