Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
Soluțiile CAME România pentru fluidizarea și securizarea traficului pietonal și auto în aeroporturi, cameromania.com

SOLUȚILE CAME ROMÂNIA PENTRU FLUIDIZAREA ȘI SECURIZAREA TRAFICULUI PIETONAL ȘI AUTO ÎN AEROPORTURI

Garantarea securității personalului și pasagerilor, definirea de diferite niveluri de acces sau separarea fluxurilor în funcție de nivelul de acces reprezintă o preocupare constantă pentru administratorii de aeroporturi, necesară pentru alinierea cu standardele specifice și pentru a îmbunătăți experiența pasagerilor, cât și pentru a optimiza eforturile angajaților.

De aceea, la CAME avem un portofoliu de soluții de securitate integrate care să ajute în gestionarea fluxurilor și traficului din aeroport.

La CAME, integrăm soluții și oferim consultanță pentru produse aliniate cu standardele de securitate definite de PAS 68 European StandarsIWA UK StandardsASTM American Standarts (American Society for Testing and Materials).

Soluțiile noastre acoperă o gamă variată de nevoi ale aeroporturilor.

 
 

SOLUȚII INTELIGENTE ȘI FIABILE PENTRU ORGANIZAREA ȘI SIGURANȚA TRAFICULUI EXTERIOR

  • Bolarzi și road blockers retractabili sau ficsi sunt potriviți pentru gestionarea traficului urban și/ sau gestionarea zonelor sensibile la nivel de securitate K4, K8, K12 conform cu certificările în vigoare. Aceste soluții sunt prevăzute cu tehnologii care pot îndeplini cerințele pentru nivelurile ridicate de securitate și protectie ale site-urilor și ale zonelor sensibile. Blocatoarele de drum CAME, combinate cu bolarzii de înaltă protecție, sunt platforme motorizate din oțel de înaltă rezistentță, personalizabile și adaptabile oricărui context de mediu.
  • Sistemele de management al parcărilor sunt dotate cu soluții high tech pentru controlul zonelor urbane și al facilităților de parcare integrate în orice aeroport.
    Parcările sunt facilități obligatorii pentru aeroporturi dar pot reprezenta și o bună sursă suplimentară de venituri, dacă sunt organizate inteligent.
  • Barierele automate de la CAME garantează eficiența maximă a serviciilor în toate setările cu trafic mediu și intens și funcționează în conexiune cu logica întregului sistem de acces.
 

SOLUȚII PENTRU SECURITATE ȘI ORGANIZAREA FLUXURILOR DE PASAGERI ÎN INTERIORUL AEROPORTULUI

  • Speed gates sau porțile rapide pentru acces reprezintă o soluție elegantă și funcțională care poate duce la automatizarea totală a fluxului de acces. Funcția porților rapide este de a le permite oamenilor să parcurgă rapid o anumită zonă, păstrând însă rigorile de securitate și control al accesului.
  • Turnicheții și porțile de acces batante sunt soluții de control acces similare unei porți pietonale care asigură însă un nivel de securitate foarte ridicat în condiții de trafic intens.
  • In functie de nivelul de securitate și de tipul de trafic putem integra turnicheți full heighthalf heighttripoziporți batante etc.
 
 De la consultanță specializată la soluții de ultimă generație pentru care asigurăm montaj și mentenanță, CAME poate deveni partenerul de încredere pentru siguranța accesului în orice aeroport din România.
Dacă te interesează o astfel de soluție inovatoare pentru proiectul tău, contactează-ne.
Incarcare...


Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙