Automatizare poartă | Mănăstirea Tismana | FAST70, cameromania.com

CAME, companie de top în instaurarea sistemelor de automatizare a mai bifat un proiect de mare succes și anvergură. Acesta a constat în implementarea unui proiect de automatizare a porții de la Mănăstirea Tismana, prin utilizarea Kitului de Automatizare cu Braț Articulat CAME FAST70.

Această soluție inovatoare a fost special concepută pentru a îmbunătăți accesul și securitatea în incinta mănăstirii, păstrând în același timp estetica tradițională și serenitatea locului.

Kitul de Automatizare CAME FAST70 este ideal pentru porțile cu o arhitectură complexă, oferind o soluție fiabilă și eficientă. Având o putere de 160W și echipat cu un motor de excepție, acest sistem asigură o manevrare lină și precisă a porților de orice fel.

Specificații Tehnice ale Kitului de Automatizare cu Braț Articulat CAME FAST70:

Kitul de Automatizare cu Braț Articulat CAME FAST70 are un grad de protecție de IP54, ceea ce înseamnă că este o componentă rezistentă la praf și la condiții meteo nefavorabile, precum ploaie sau ninsoare. Acest produs este foarte eficient având o putere de până la 160W și o temperatură de funcționare cuprinsă între -20°C și +55°C. De asemenea, cuplul maxim al Kitului de Automatizare cu Braț Articulat CAME FAST70 este de 180 Nm, având și protecție termică integrată. Acest model este unul rezistent și fiabil.

Acest proiect a adus multiple beneficii Mănăstirii Tismana. Automatizarea porții nu doar că a sporit securitatea locului sfânt, însă a fost facilitat accesul pentru vizitatori și personal, fiind oferită o soluție modernă și eficientă pentru gestionarea intrărilor și ieșirilor.

CAME se mândrește cu finalizarea acestui proiect de succes, desfășurat la Mănăstirea Tismana și își reconfirmă poziția de top în domeniul sistemelor de automatizare și angajamentul de a oferi soluții personalizate și eficiente în funcție de nevoi.

Specificații tehnice:

Specificații tehnice Model FAST70 Specificații tehnice Model FAST70 PDF

Mai multe informații regasești în broșura de automatizări mai jos:

Broșură Automatizări Came Broșură automatizări Came PDF

Imagini de la fața locului:

  

 

Având în vedere succesul proiectului actual, există oportunități pentru extinderea sau îmbunătățirea sistemului implementat, astfel încât să putem oferi clienților noștri soluțiile perfecte pentru nevoile lor.

Contactează-ne pentru a stabili împreună soluția proiectului!


CONTACTEAZĂ-NE ACUM
Incarcare...


Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙