Automatizare poartă | Primăria Balotești (Săftica) | ATI A3000, cameromania.com

Primăria Balotești a lucrat împreună cu CAME pentru a introduce ATI A3000, o soluție pentru automatizarea porților batante. ATI A3000 este un piston puternic, potrivit pentru porți de dimensiuni medii și mari, cu o deschidere de până la 5 metri. Acest sistem de automatizare oferă posibilitatea unui control complet asupra accesului auto și aduce beneficii semnificative în ceea ce privește securitatea și eficiența.

Primăria a decis să îmbunătățească accesul auto prin colaborarea cu CAME, un furnizor de renume în domeniul automatizării porților și barierelor. Implementarea soluției ATI A3000 a reprezentat un pas important către optimizarea și securizarea accesului auto în incinta instituției.

ATI A3000 este compact și solid, special conceput pentru automatizarea porților batante cu o lungime de până la 5 metri. Având gradul de protecție IP44 și alimentare la 230V AC, acesta oferă o forță între 400 și 3000 N și poate funcționa la temperaturi cuprinse între -20°C și +55°C.

Procesul de implementare al soluţiei ATI A3000 s-a desfăşurat în strânsă colaborare cu reprezentanții Primăriei din Baloteşti. Pistonul a fost integrat fără probleme în structura porţii batante şi partenerii CAME s-au ocupat cu succes de montaj şi testele riguroase pentru asigurarea funcţionării optime a sistemului.

Implementarea noului dispozitiv ATI A3000 a avut un impact pozitiv asupra facilitării accesului auto în cadrul primăriei. Funcționalitatea și performanța sistemului s-au dovedit a fi remarcabile în utilizarea sa continuă, facilitând deschiderea și închiderea rapidă și sigură a porții.

De asemenea, fiabilitatea și eficiența acestuia au contribuit la îmbunătățirea siguranței și confortului utilizatorilor. Design-ul solid și compact al dispozitivului a garantat o funcționare fără probleme, chiar și în situațiile de utilizare intensivă.

Specificații tehnice:

Specificații tehnice Model ATI A3000 Specificații tehnice Model ATI A3000 PDF

Mai multe informații regasești în broșura de automatizări mai jos:

Broșură Automatizări Came Broșură automatizări Came PDF

Imagini de la fața locului:

  

 

Având în vedere succesul proiectului actual, există oportunități pentru extinderea sau îmbunătățirea sistemului implementat, astfel încât să putem oferi clienților noștri soluțiile perfecte pentru nevoile lor.

Contactează-ne pentru a stabili împreună soluția proiectului!


CONTACTEAZĂ-NE ACUM
Incarcare...


Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Conexiunea a fost inchisa. Va rugam sa reincarcati pentru a restabili functionalitatea.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙